Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 24. oktobra do 30. oktobra 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Teško da ćete biti zadovoljni svojim navikama po pitanju ishrane. Moguće je pojačavanje apetita, pa i to da vaga vrlo brzo pokaže višak kilograma. Takođe, vodite računa o roku trajanja i ispravnosti namirnica.

Ljubav

Možda ne na samom početku nedelje, ali vrlo brzo – partner i vi ćete morati da se više posvetite svojim ciljevima i prioritetima i malo ćete zapostaviti jedno drugo. Oboje ste takođe u fazi u kojoj se osećate preumorno, rastrgnuto na više strana – pa nećete moći da na pravi način pružite emociju i podršku. Nemojte samo dozvoliti da ovaj zahtevni period na vas utiče u smislu pojačane nervoze i tenzije u odnosu. Slobodne Vage – tranzit vaše vladarke kroz znak Škorpije više baca akcenat na privlačnost, hemiju i strast u potencijalnim novim počecima. Koliko god da vas neko zanima – nemojte žuriti.

Posao

Pomračenje Sunca i mlad Mesec su u sektoru finansija – pa bi ovo bio dobar trenutak da preispitate svoje troškove, ali i da sagledate da li možete nešto učiniti po pitanju priliva (eventualno neki dodatni posao ali bez tripovanja da ćete od njega zaraditi milione). Jupiter u retrogradnom hodu se u ovoj nedelji vraća u vaše polje poslovne svakodnevice i obaveza – pa je trenutak da proverite šta ste propustili, šta možete popraviti i eventualno se vratiti na planove koji do sada nisu mogli biti realizovani.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, varenjem, urogenitalnim traktom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Venera u tranzitu kroz vaš znak pojačaće kod Škorpija potrebu za uživanjima – između ostalog i u hrani. Nemojte samo preterivati jer se ovo može odraziti i na vašu liniju, ali i na vaše zdravlje.

Ljubav

I evo pomračenja Sunca i mladog Meseca u vašem znaku – dešavanje u koje je uključena i Venera koja vlada vašim partnerstvima. Sve se lepo poklopilo za velike promene, a na koju će stranu te promene – jednim delom će zavisiti od vas, a drugim naravno – neće.  Škorpije sada mogu na više strana – u tajnovitost i prikrivanje istine, u sumnju i istraživanje u pokušajima da iskopaju da li partner nešto mulja, u pokušaje da izdefinišu odnos ili neko pitanje (pa i na silu i uz pritisak), a mogu i u transformaciju i dizanje odnosa na viši nivo. Pa sad, šta vam zapadne. Slobodni – strasti su tu, ali tu su i roze naočare kod nekih – zanos je jak, a da li je sve kako biste vi želeli – ne znam. Takođe, prošlost kucka na vrata….

Posao

Vreme jeste za nove početke, za nove odluke – ali one prave, dobro promišljene, one u koje se ne zalećete glavom bez obzira i impulsivno, one u kojima vidite jasno i čisto šta je pred vama i ne gradite kule u vazduhu. Pomračenje uvek u početnoj fazi donosi neki vid neprijatnosti, iznenadnih dešavanja, promena – pa su one i sada moguće kod vas. Sa onim što dođe – snalazite se i borite kako znate i umete. Bitno je da zapamtite da dokle god je Saturn u kvadratu prema vašem znaku – što ste strpljiviji, to bolje.

Zdravlje

Pojačan umor, razdražljivost. Moguće i urogenitalne tegobe.

 

STRELAC

Hrana

Pojačana nervoza može doneti potrebu za isto tako pojačanim unosom šećera ili pak konstantnu želju da nešto grickate. Pokušajte da ne preterujete sa hranom u večernjim satima.

Ljubav

Strelčevi u emotivnim relacijama ne ulaze u jednostavnu emotivnu fazu. Gro dešavanja će najpre biti prisutan kod onih koji su u braku ili žive zajedno – tu neke situacije moraju što pre da se raščiste da biste vas dvoje mogli da neopterećeno nastavite dalje. U vezama – partner i vi ćete imati manje vremena jedno za drugo, komunikacija će lagano početi da klacka i moraćete da se intenzivnije bavite odnosom – ne samo strašću, već i razumevanjem i podrškom. Slobodni  – vraćanje Jupitera u polje koje se između ostalog vezuje i za prošlost i kretanje unazad Marsa u partnerskom polju – vraća vas na ono što je bilo.

Posao

Pomračenje Sunca u polju koje se vezuje za tajne i podsvest, za ono što vam je iza leđa, pa i tajne neprijatelje (pored toga što može u emotivnom smislu napraviti problem kod onih koji nešto prikrivaju) uticaće i na poslovni segment na način da ćete morati da preispitate svoje dosadašnje funkcionisanje, ali i da ispravite potencijalne propuste i greške iz proteklog perioda. Oni koji vam ne žele dobro, hoće da preuzmu vaše zasluge ili vas javno podržavaju a tajno rade protiv vas – sada će se aktivirati.

Zdravlje

Nešto lošiji imunitet. Mogući su i problemi sa spavanjem i pojačan stres.

 

Ljubavni horoskop za novembar 2022. godinu!

Nedeljni astro pregled od 24. oktobra do 30. oktobra 2022. godine!

 




JARAC

Hrana

Kvalitetnije se hranite ovih dana. Pokušajte da dodatno smanjite suvu hranu, grickalice – a više konzumirajte variva, čorbe. Izbegavajte da jedete u kasnijim večernjim satima.

Ljubav

Prelazak planeta iz znaka Vage u Škorpiju, kao i vraćanje Jupitera iz znaka Ovna u Ribe će vam itekako odgovarati, jer to je energija koja vam odgovara i sa kojom se „razumete“, a samim tim – emotivni odnos, bar sa vaše strane – neće trpeti toliko kao do sada. Ovo je dobar trenutak da se vratite na dogovore sa voljenom osobom koje niste uspeli da sprovedete, da poboljšate komunikaciju, ali i da intenzivirate društveni život, kao i strast. Slobodni Jarčevi –izgledaće kao da vam se otvaraju nove ljubavne šanse, a onda će se ispostaviti da se to samo prošlost prerušila i da je još uvek pored vas.

Posao

Pomračenje Sunca i mlad Mesec, zajedno sa Venerom u polju koje se vezuje za šanse, podršku, veze, prijatelje – može vam otvoriti period poslovnih šansi. Biće tu i nekih novih, ali i onih koje ste iz nekog razloga propustili da iskoristite u proteklom periodu. U svakom slučaju, delovaće pozitivno na vaš poslovni segment, čak i ako u prvom momentu donese intenzivnost, žurbu, neizvesnost i pojačan nivo stresa. Dobar period da obnovite komunikaciju i dogovore sa nekim saradnicima.

Zdravlje

Respiratorni sistem je osetljiv. Postoji mogućnost i za urogenitalnu problematiku.

 

VODOLIJA

Hrana

Vodolije u ovom periodu mogu početi da jedu na nervnoj bazi. Povratak Jupitera u vaše polje koje između ostalog vlada i hranom – uticaće da svaki čas nešto grickate i brzo se odraziti na vašu kilažu.

Ljubav

Pomračenje Sunca (partnerska planeta) u znaku Škorpije i polju budućnosti i statusa uvodi Vodolije u vrlo intenzivan period (gro dešavanja je u narednih par nedelja) kada itekako može doći do dubokih promena u partnerskim odnosima. I da se razumemo – te promene mogu ići na mnogo strana, nisu ograničene na samo dobre ili samo loše – zajedničko im je to što će se odvijati uz dosta nervoze, oscilacija, trošenja energije – i sa partnerove i sa vaše strane. Slobodne Vodolije – ukoliko ste mislili da se faza zvana „prošlost“ završila time što je Saturn krenuo direktno u vašem znaku, prešli ste se – evo nje u punom sjaju – nekima da ponove greške iz prošlosti, nekima da se toj prošlosti vrate, a nekima da uđu u slične priče kao one kroz koje su prošli. Saturn vas je „opamećivao“ – hajd da vidimo šta ste naučili….

Posao

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju karijere i statusa – ja lepote, ja miline…..Evo divotnog perioda baš po vašoj meri – jer što da bude mirno i opušteno i harmonija i normalno – kad već može da bude uz stres, preseke, komplikaciju odnosa sa nadređenima i saradnicima, kad već može da ide uz borbu….Dakle, Vodolije ulaze u „ratoborni“ period u kojem će ratovati za svoje pozicije i priznanja, u kojem će težiti da se istaknu i probiju, ali i u kojem će osvojiti vrhove o kojima sada samo maštaju.

Zdravlje

Pojačani su stres i nervoza, mogući i problemi sa varenjem.


 RIBE

Hrana

Porast apetita – ne samo za hranom već i za ljubavlju, novcem…..No, kada je baš o ishrani reč – prednost biste trebali da date kuvanom – supama, čorbama, varivima – i svemu sa većom količinom povrća.

Ljubav

Planete se sele u vodene znakove – Sunce, Venera, a pred kraj nedelje i Merkur su u Škorpiji, vaš vladar „se vraća kući“ u vaš znak….i sve bi to bilo divno da nije Marsa koji vam krcka korene i sapliće vas (najpre onima koji žive zajedno ili su u braku) i Saturna koji vam čuči iza leđa i ubada vas nezgodno u misli, a isto tako – svaku vašu tajnu koju pokušavate da sačuvate i sakrijete – neumoljivo iznosi na svetlost dana. Za vaše emotivne relacije ovo znači – da bi se stabilizovao i popravio odnos sa partnerom, da bi došlo do poboljšanja, mira – moraćete debelo da se potrudite i uskratite sebi mnogo toga. Što se tiče slobodnih Riba – neko nov se sada može pojaviti, ali sa ulaskom u vezu ne treba žuriti, pogotovo ako vas po izgledu, ponašanju ili nečem desetom podseća na priču i odnos iz prošlosti.

Posao

Preforsirali ste se i to je evidentno. Ok, jasno je da je takav period – ništa vam se nije dalo jednostavno i iz prvog puta ali i vi ste zagrizli povelik komad koji je bilo teško sažvakati. Do kraja ove nedelje računajte da se obim posla i obaveza neće smanjiti, šta više – može da se desi da sredinom nedelje baš budete u nedoumici na koju ćete stranu pre. Oni koji rade u ili sarađuju sa inostranstvom ili sa državnim i javnim ustanovama – vama sledi vrlo aktivan, ali i napet period koji će doneti povoljne rezultate po vas.

Zdravlje

Varenje, problemi sa urogenitalnim traktom.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>