Region

Svet

Region

Serija Radio Mileva: Od 56. do 60. epizode!

Serija "Radio Mileva" biće emitovana od ponedeljka 24. oktobra do 28. oktobra na RTS-u. Evo šta će se dešavati sa junacima ove priče od 56. do 60. epizode.

Serija Radio Mileva: Od 56. do 60. epizode! Foto: Promo






Epizoda 56



Jeca želi da ostavi dobar utisak na novu mušteriju, modernu devojku, influenserku Karlu koja je došla kako bi mnogobrojnim pratiocima prenela utiske iz salona “Afrodita”. Međutim, sve kreće po zlu kada Jecu iznenada posete roditelji sa torbama punim sveže zaklanih pilića sa imanja u Kaluđerici.


Epizoda 57


Coki se udvara starija mušterija Pjer, koji je jako bogat. Pjer je obećao Coki da će je zaposliti u njegovoj firmi kao poslovnu sekretaricu i dati joj veliku platu. Inače, Pjer je oženjen mladom ženom Kristinom koja se, pak, tajno viđa sa Leonom. Pjer i Kristina su vezani predbračnim ugovorom koji im, u slučaju prevare partnera, omogućava značajnu finanijsku dobit. U tome Leon vidi šansu za zaradu. Coka je rešila da uloži u svoju edukaciju i angažuje Milevu da joj održi ubrzani kurs za poslovne sekretarice. Mileva daje sve od sebe da od Coke napravi vrhunsku poslovnu sekretaricu. Ali, stvari na planu praktične nastave ne teku onako kako je Mileva zamislila.





Epizoda 58

Mileva je u finansijskoj krizi te dolazi na ideju da otvori agenciju za proricanje sudbine u zajedničkoj prostoriji zgrade koju želi da rentira. Ugovara skup stanara i iznosi predlog. Stanari glasaju. Mileva uz jedan glas prednosti, dobija prostoriju i počinje sa novim poslom - proricanjem sudbine licima koja dolaze.


Epizoda 59

Cveta od komšiluka krije da je uplovila u vezu sa puno mlađim muškarcem. Mileva ima novi mobilni telefon pa, pokušavajući da savlada opcije pametnog telefona, u svom stanu pravi opštu pometnju usred noći. Za to vreme, Mikica pravnim savetima pomaže frizerki Coki da naplati stari dug.






Epizoda 60


Mileva je prozrela Cvetinu tajnu ljubavnu vezu i uspeva da je ubedi da ih upozna sa svojim mlađim partnerom. Slikar Leon je ljubomoran na odnos koji su frizerka Coka i advokat Mikica razvili tokom rešavanja slučaja naplate starog duga, a Vasa je tu da pomogne Leonu da zaleči slomljeno srce.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>