Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 20. juna do 26. juna 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Umanjite unos grickalica i suhomesnatih proizvoda, kao i slatkiša. Meso u umerenim količinama, uvek „u društvu“ mnogo povrća, svežeg, grilovanog ili kao salate. Potrebno je unositi više tečnosti.

Ljubav

Od četvrtka je Venera, vaša vladarka u vama srodnom vazdušnom znaku Blizanaca. Do tada – njen kvadrat sa Saturnom mučiće vas i na dalje u emotivnim odnosima. Donosiće zastoje, prekide, nezadovoljstvo. Teraće vas da raščistite nešto – sebe, vezu – da svedete račune i imate jasnu sliku. Oni parovi koji isplivaju, od četvrtka će početi da se približavaju više jedno drugom. Komunikacija će početi da se poboljšava, rešenja će se pronaći, strasti će se ponovo probuditi. Slobodne Vage – ako je to moguće – ne ulazite ni u šta staro niti novo. Sačekajte malo. Uskoro će se emotivne prilike poboljšati.

Posao

Napor koji vučete kroz poslovnu svakodnevicu, ali i kroz finansijski segment – daće rezultate ubrzo, a i tereti će početi da spadaju sa vas. Da, bićete u priličnoj meri rastrzani, sa mnogo obaveza i neočekivanim promenama u planovima – ali od polovine nedelje uhvatićete pravac i krenuti mnogo brže napred. Vratiće vam se vaša energija – lepršava, komunikativna, inspirišuća. U ovom će periodu doći do raščišćavanja mnogih situacija koje su vas kočile ili vam donosile borbu, probleme i težinu.

Zdravlje

Sitnije tegobe sa disajnim putevima, kožom i alergijama.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Svaki višak hrane, kao i slatkiši – neće vam prijati.  Stomačni deo je osetljiv i može vam doneti tegobe. Kombinacija mesa ili ribe sa povrćem je sada apsolutno dovoljna za vas.

Ljubav

Kod mnogih parova emotivne situacije će izgledati teško, nerešivo. Imaćete osećaj da ste se partner i vi zaglavili u nekim temama i pitanjima i nikako ne uspevate da se pokrenete. Može doći do prekida nekih emotivnih priča ili do trenutne „pauze“. Ono što vam ide na ruku je komunikacija i koliko god vam bilo teško da vodite otvorene razgovore – pokušajte, jer rešenja i odgovori se mogu pronaći. Male promene u stavovima i načinu funkcionisanja, mogu doneti velike i pozitivne rezultate. Što se tiče slobodnih Škorpija – period prošlosti i novih uzbudljivih ali komplikovanih odnosa je i dalje na snazi.

Posao

Iako novac dolazi – kod nekih Škorpija postoje kašnjenja ili pak veliki troškovi. Ulazite u jednostavniju finansijsku fazu od polovine ove nedelje. Za sve što vam je potrebno – novac će se pronaći. Poslovno – period intenzivnih dešavanja i velikih aktivnosti i vašeg angažovanja se nastavlja i dalje. Zastoje koji su vas kočili ili pak velike obaveze koje prilično dugo vučete – uspećete da rešite i prevaziđete. Pred vama su dani u kojima će vaši napori davati rezultate koje očekujete. Bićete zadovoljni ishodima.

Zdravlje

Povremeni problemi sa stomakom i kičmom.

 

STRELAC

Hrana

Slatkiše zaobilazite, a povrće nemojte izbegavati. Što više biljnih vlakana u ishrani u ovom periodu pogoduje vašem varenju, ali i tome kako se osećate. Uzimajte više tečnosti, ali ne gaziranih napitaka.

Ljubav

Trend pozitivnih dešavanja i lepih promena se nastavlja, s tim što će se intenzivirati od polovine nedelje. Bilo da ste zauzeti ili slobodni – ulazak Venere u partnersko polje i znak Blizanaca će vam svakako prijati. Zauzetima će doneti pregršt lepih dešavanja sa voljenom osobom, dobru energiju i odličnu komunikaciju. Takođe – planove o godišnjem odmoru i mnogo zajedničkih aktivnosti. Ukoliko ste slobodni – bilo da imate osobu na koju ste „bacili oko“ ili ćete je tek upoznati u narednom periodu – i vas čekaju dani ispunjeni flertovanjem, interesantnom komunikacijom, druženjem i izlascima.

Posao

Zaključno sa sredom ćete završiti sa najtežim i najkomplikovanijim obavezama – onima koje su vam u prethodnom periodu donosile mnogo nerviranja, činile vas iscrpljenim i na koje je odlazio najveći deo vašeg vremena. Od četvrtka će izgledati kao da stvari same od sebe dolaze na svoje mesto. Slede vam rešavanja svega oko čega ste trošili živce i pitali se da li ćete uspeti da iznesete do kraja. Period dobrih poslovnih kontakata, novih ponuda i predloga za vas. Finansije u blagom usponu.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se popravlja u jačoj meri od polovine nedelje.

 

Veliki ljubavni horoskop za drugu polovinu 2022. godine!


 





JARAC

Hrana

Preskočite teška i previše začinjena jela, okrenite se kombinaciji – puno povrća, malo mesa ili ribe. Odgovaraće vam manje masni mlečni proizvodi – naročito kiselo mleko.

Ljubav

Sa voljenom osobom će biti aktuelno par sitnijih provokacija ili razmirica i to uglavnom u prvom delu nedelje. Mogu doneti trenutnu napetost, ali oboje ćete biti dovoljno smireni i stabilni da ne dozvolite da utiču na vaš odnos. Uglavnom će postojati razumevanje a ti neki nervozni momenti će se zaboravljati brzo. Ovo će naročito biti aktuelno kod onih parova koji žive zajedno ili koji su u braku. Što se tiče slobodnih Jarčeva – period je značajnih emotivnih dešavanja, bilo da se ona vezuju za bivše partnere i stare poznanike ili za nove osobe u vašem životu. Iako sve ide dosta sporo, ipak vam prija.

Posao

Na neke stvari ne možete uticati u onoj meri u kojoj biste želeli – naročito kada je finansijski segment u pitanju. Moguće je da postoji nezadovoljstvo prilivima ili da su troškovi veći nego inače. Olakšano funkcionisanje po ovim pitanjima očekujte od drugog dela nedelje pa na dalje. Trenutno – potpuno ste zaronjeni u obaveze jer želite da rešite ili privedete kraju ono što ste otpočeli. Iako će izgledati da se stvari ne rešavaju (ili da sve ide sporo), intenzivnije pomake očekujte vrlo brzo.

Zdravlje

Moguće alergije.

 

VODOLIJA

Hrana

Izbacite višak začina, hranu pripremljenu sa većom količinom masnoće, preteška jela. Imaćete problema sa varenjem pa su vam potrebne lako svarljive namirnice i mali obroci.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom će biti dobar u onoj meri u kojoj oboje budete spremni na kompromise, na dogovor ali i u kojoj budete raspoloženi da unesete neke promene koje će ulepšati i oživeti vašu vezu. A tako nešto je prilično realno, pogotovo od drugog dela nedelje. Savršeno bi vam odgovaralo ukoliko biste mogli da otputujete zajedno, a ako to niste u mogućnosti – trudite se da ispunite vreme aktivnostima, pozitivnom energijom. Slobodne Vodolije – od četvrtka su i Merkur i Venera u vašem polju ljubavi i uživanja. Vreme je da se opuštate, a ljubavi stare ili ljubavi nove – neka dođu kad im je vreme.

Posao

Užurbanost, nervoza i puno obaveza prelili su se i na ovu sedmicu, što će posebno biti vidljivo u prvih par radnih dana. Udarnički tempo se nastavlja i dalje, s tim što ćete od drugog dela nedelje ipak biti u jednostavnijoj i lakšoj poslovnoj fazi. To je vreme i za dogovore i pregovore svake vrste, kao i za nove poslovne prilike i završetke započetih poslovnih obaveza i projekata. Ukoliko ste nezaposleni, sada možete pronaći ako ništa drugo – dosta korektan sezonski posao. Po pitanju finansija bićete zadovoljni.

Zdravlje

Više povedite računa o ishrani. Osetljivost stomaka, potencijalne glavobolje.

 

RIBE

Hrana

Kuvana jela, grilovano meso ili povrće, bareno ili pripremano na pari – ovo su opcije kojima se možete okrenuti ove sedmice. Takođe – što više voća, naročito jabuka, kajsija i lubenica.

Ljubav

Ukoliko partner i vi budete istrajavali u dosadašnjem načinu funkcionisanja – pred vama je i na dalje zahtevan emotivni period. Oni parovi koji shvate da je neophodno sesti, razgovarati, iskreno reći sve što boli i što smeta, ali isto tako i promeniti nešto kod sebe – imaće odličnu šansu da prevaziđu probleme. Ukoliko istinski rešite da radite i na svojim stavovima i ponašanjima, ali i na odnosu sa voljenom osobom – već od drugog dela nedelje će osetiti intenzivnije pozitivne pomake. Slobodne Ribe – ulazak Sunca u vaše polje ljubavi i zabave učiniće da se u narednih mesec dana vaš emotivni život intenzivira.

Posao

U velikoj meri su vas umorila nagomilana, nervozna i haotična dešavanja i isto takva komunikacija sa saradnicima. Ne mogu da vam obećam da nećete biti pod presijom i na dalje, ali mogu da kažem da ćete uspeti dosta toga da regulišete i ispravite tokom ove sedmice. Nervoza će se spuštati kako dani budu odmicali i kako se bude nazirao kraj nekim situacijama koje su vas opterećivale. Sve što imate od papirologije nerešeno završavajte od polovine nedelje pa na dalje. Finansijski – popravljanje.

Zdravlje

Osetljiv želudac. Manje prehlade.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>