Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 20. juna do 26. juna 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet PlusEvo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Pojačajte unos povrća, naročito zelenog lisnatog. Takođe – samo lagani obroci jer vam je varenje i ceo stomačni deo još uvek osetljiv. Potrebno vam je i više tečnosti.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti – sa emotivnim partnerom se tokom ove nedelje ponovo može uspostaviti sklad, ali i intenzivniji i aktivniji odnos. Neki parovi planiraju, a neki se već spremaju na put, kraći ili duži. Komunikacija će vam iz dana u dan biti sve bolja a neke teške teme će se rešiti, prevazići (neko će ih gurnuti pod tepih i praviti se da ne postoje do narednog perioda koji će ih ponovo izvući na dnevni red). Pojedini Ovnovi će se više baviti porodičnom tematikom, posebno u danima vikenda. Slobodni – odličan period za startovanja, za inicijativu, za dobru komunikaciju i flertovanje sa suprotnim polom.

Posao

Finansijski zastoj ili pojačani troškovi potrajaće do sredine ove nedelje, nakon toga ulazite u lakšu novčanu fazu. Takođe, izvestan je vrlo uspešan završetak dogovora, pregovora, ili pak bavljenja dozvolama, ugovorima. Sve ono što vas je opterećivalo privešće se kraju tokom ove nedelje a vi ćete moći da odahnete. I ova sedmica, ali i naredni period su izuzetno povoljni za dugoročne saradnje i kontakte sa firmama i osobama od kojih ćete itekako videti koristi. Bićete zadovoljni.

Zdravlje

Mogući češći problemi sa stomakom.

 

BIK

Hrana

Meso i mesne proizvode umanjite, a povećajte unos svežeg povrća, žitarica i voća. Pijace su pune i verujem da ćete uspeti da pronađete mnogo toga po vašoj meri i ukusu. Što više salata.

Ljubav

Nepovoljan uticaj Saturna na Veneru u vašem znaku potrajaće do sredine sedmice – pa Bikovi u ovu nedelju ulaze pod određenim nezadovoljstvom, čak usamljenošću i tugom, sve zavisi od slučaja do slučaja i naravno –emotivnog statusa. Prostora za popravljanje, sređivanje i aktiviranje emocija kod zauzetih Bikova ima, ovo je uglavnom trenutna distanca ili zahlađenje odnosa. Ukoliko ste slobodni – prošla nedelja, kao i ova jesu period za ljubavi sa razlikom u godinama ili prostornom udaljenošću, jesu vreme pokušaja da se neke stare priče obnove. Ljudi koji vam dođu (ili se vrate) donose ljubav, ali i komplikacije.

Posao

Situacija traži od vas da budete strpljivi, a vama lično se čini da ne napredujete, već da tapkate u mestu ili čak nazadujete po pitanjima posla. Saturn će još dugo boraviti u vašem polju karijere, od vas će se tražiti da istrajete i ulažete trud, da čekate i kada vam se ne čeka – ali ćete sve ovo naplatiti – neki od vas u ovoj godini, neki od sledeće. Dok ta „naplata“ ne stigne – u ovoj vas nedelji čekaju nešto lakše situacije, naročito u njenom drugom delu i naročito po pitanjima finansija.

Zdravlje

Moguće alergije, problemi sa sinusima i glavobolja.

 

BLIZANCI

Hrana

Izbegavajte grickalice i hranu koja će vam opteretiti želudac. Odgovara vam ishrana biljnog porekla, a prijaće vam i supice, čorbice, potaži – sve ono što se kašikom jede a što u sebi sadrži dosta povrća.

Ljubav

Kada u noći između 22-og i 23-eg juna Venera pređe u vaš znak – moći ćemo da kažemo da su Blizanci u jednom izuzetno povoljnom emotivnom periodu. Ukoliko je bilo teškoća i problema u prethodnom periodu (a vrlo je izvesno da jeste) kod onih koji su zauzeti – sada će se i komunikacija ali i vaš odnos poboljšavati. Oboje ćete postati rasterećeniji, sa više volje i energije i jedno za drugo, ali i za zajedničke „akcije“ i planove – neki od vas će od ove nedelje planirati putovanje. Slobodni – ulazite u period kada ćete šarmirati na svakom koraku i kada se vaš emotivni interes može usmeriti i na više strana, paralelno.

Posao

Nedoumice, strahovi i brige od sredine nedelje će početi da iščezavaju jer ćete postati svesni da stvari idu po vašim planovima. Kao što je ovo jako dobar emotivni period za vas, poslovno može biti još bolji. Trenutno imate ogromnu planetarnu podršku (oni koji su rođeni u trećoj dekadi znaka u nešto manjoj meri) što govori o tome da ste na pravom putu i da trenutno nema prepreka koje ne možete rešiti. Nekima od vas u drugoj polovini sedmice ide nova poslovna ponuda ili početak dobrog posla.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede. Stariji Blizanci – pritisak.

 

Horoskop koji ti baca istinu u lice!
RAK

Hrana

U periodu ste kada vam je potrebna ishrana koja donosi više energije. Jedino što ne biste trebali da konzumirate u većoj meri jesu slatkiši, pa pokušajte da ih zamenite svežim voćem, voćnim salatama.

Ljubav

Ulazak Sunca u vaš znak u utorak doneće vam svest o sebi, o svojim potrebama i željama. No, i ovaj tranzit ali i ostale planetarne pozicije ukazuju na više situacija kod zauzetih Rakova – neki parovi su ušli u period uozbiljavanja odnosa u kojem su i vaši će se zajednički planovi vrlo brzo pokrenuti. Mnogi će ući u fazu zajedničkog života ili ulaska u brak. Biće i onih Rakova kojima će ovaj period doneti flertovanje i komunikaciju „sa strane“, možda i nešto više od toga. Sve zavisi od toga koliko ste u ovom trenutku zadovoljni u postojećem odnosu i da li on ima budućnost. Slobodni Rakovi – komunicirate na više strana. Za sada – ovo će biti samo priča. Da li će se pretvoriti u nešto više – videćemo vrlo brzo.

Posao

Sve što je vezano za posao, ali i za finansije – lakše će se odvijati u narednim danima. Iako ste još uvek u procesu sređivanja poslovnog segmenta – neki pomaci na bolje će postojati. Mars iz polja karijere u odličnom je aspektu sa Saturnom, pa se sada mogu i obnoviti stare saradnje, ali i pokrenuti nove – i jedne i druge imaju šansu da traju i da budu prosperitetne po vas. Vi i dalje po pitanju nekih promena oklevate, očekujući da se one dese same od sebe. Vreme je da napravite velike zaokrete.

Zdravlje

Promenljiva raspoloženja, osetljiv stomak, nesanica.

 

LAV

Hrana

U ovoj sedmici – sve vam je ukusno i sve je dobrodošlo na vaš jelovnik.  Nemojte svoju ishranu najvećim delom bazirati na mesu i mesnim proizvodima, uvedite više povrća.

Ljubav

Naglašena napetost, nezadovoljstvo ili distanciranost postojaće u vašem emotivnom životu do polovine nedelje, a nakon toga će ipak nastupiti olakšanje. Možda ćete zajednički otići na odmor, možda ćete imati više prilika za druženje, izlaske, lepa dešavanja…..a možda ćete i rešiti situacije koje su donosile negativne emocije u vaš odnos. Ne brinite, preispitivanja odnosa će biti i na dalje, ali makar trenutno – bićete u dobrom emotivnom periodu. Slobodnim Lavovima sledi vreme intenzivnije komunikacije, druženja, jake kontakte preko društvenih mreža. Pokrenućete se (ili će vas neko pokrenuti).

Posao

I po pitanju posla doći će do smirivanja tenzija i lakšeg funkcionisanja. Koliko god da su vam finansije bile bolna tačka u prethodnom periodu – sada ulazite u jednu mirniju, stabilniju fazu. Neki od vas će se opustiti kroz odmor, drugi će jednostavnije i funkcionalnije obavljati svoje obaveze. Ovi dani vam povremeno mogu donositi užurbanost, ali ta užurbanost i osećaj da se dešava nešto pozitivno će vam prijati. Imate podršku osoba koje su vam važne, one će vam dati prave savete i smernice.

Zdravlje

Nesanica, pojačana nervoza, manji problemi sa stomakom.

 

DEVICA

Hrana

Manjak vremena i nervoza mogu uticati na kvalitet vaše ishrane. Potrudite se da vaši obroci sadrže sve neophodne namirnice za funkcionisanje organizma i dovoljno energije. Izbegavajte brzu hranu.

Ljubav

Fokus na poslovni segment je i dalje prioritetan kod vas, donoseći vam da gro energije morate trošiti ovde (kod nekih u prvom planu mogu biti i posao i porodica), a samim tim – postoji manjak vremena za emotivnog partnera. Vaš odnos je korektan, može biti nekih sitnih neslaganja i razmirica, ali generalno gledano – kao par ste dobro. Pokušajte da budete još bolje time što ćete odvajati svaki trenutak za zajedničke aktivnosti, najpre putovanja i izlaske. Slobodne Device – možete imati lepu komunikaciju sa jednom ili sa više osoba čak, ali za sada sve to ostaje samo na nivou flerta i zanimljivih razgovora.

Posao

Istovremeno zahtevan i naporan, ali i vrlo plodonosan poslovni period. Fokusirani ste na obaveze i mora se priznati da ih obavljate jednostavnije i lakše nego u prethodnom periodu. I u finansijskom segmentu doći će do olakšanja – ili smanjujete troškove ili se pak prilivi povećavaju. Nekima od vas ova, ali i naredne nedelje mogu doneti vrlo dobre poslovne ponude iz više izvora. Umećete da donesete prave odluke i izaberete ono što je najbolje za vas. Koristite svoje šanse do maksimuma.

Zdravlje

Blaže meteoropatske tegobe, umor.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>