Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 13. juna do 19. juna 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Svedite meso i suhomesnate proizvode. Da biste se dobro osećali akcenat u ovoj sedmici stavite na ribu, zeleno povrće – spanać, zelenu salatu, kupus, krastavac. Od voća – trešnje, jagode, višnje i lubenice.

Ljubav

Komunikacija se hoće poboljšati sa partnerom u ovoj nedelji, ali i dalje će postojati situacije u kojima će biti teško doći do dogovora. Ili može da se dogodi da je partner u teškoj fazi, ophrvan umorom i obavezama, ne nešto posebno raspoložen. Ukoliko želite da pokrenete neka pitanja sa voljenom osobom, nemojte biti nervozni, napadni i razdražljivi i ne očekujte da se druga strana ponaša po vašim pravilima. Pokušajte da imate nešto više razumevanja. Slobodni Ovnovi – novih emotivnih prilika ima, a i vaša inicijativa prema suprotnom polu se pojačala. U ovoj nedelji prošlost vas može podsetiti na sebe.

Posao

Sunce i Merkur (u ponedeljak prelazi u znak Blizanaca) u vašem polju komunikacije, sastanaka, dogovora i ugovora savršeno vam odgovaraju, pogotovo što su Mars i Jupiter u vašem znaku i davaće vam odlično usmerenje, akciju i volju. Period je dobar i za nove početke, ali i za uspešno završavanje započetog. Jedino mesto gde ćete se saplitati jeste finansijski segment. Ili imate problem sa naplatom dogovorenog i potraživanja ili su vas sastavili troškovi sa svih strana i novac samo odlazi.

Zdravlje

Mogući problemi sa želucem, varenjem. Povremene glavobolje.

 

BIK

Hrana

Dosta mlečnih proizvoda u ishrani prijaće vam. Drugi deo sedmice može doneti pojačane apetite, bićete skloni da preterate sa brzom hranom i slatkišima. Dozvoljen je sladoled, ali u umerenim količinama.

Ljubav

Umor, i to više mentalni nego fizički biće prisutan u ovoj nedelji kod vas. Iz tog umora mogu proizaći sitne trzavice sa voljenom osobom, ali i neko vaše zatvaranje, mrzovolja, pojačane brige (oko posla, finansija, porodice). Sve ovo zajedno ne obećava opuštenu i laganu sedmicu, ali sa nešto više truda i volje – zajednički ćete je izgurati. Sam početak nedelje, kao i dani vikenda mogu biti posebno zahtevni za vas i za odnos sa voljenom osobom. Slobodni Bikovi – u prethodnom periodu neki od vas su započeli ljubavne priče koje će odmah u ovoj sedmici imati svoju prvu prepreku, a možda i razočarenje. Generalno gledano, ova nedelja donosi osećaj ljubavnog nezadovoljstva, usamljenosti i prošlost.

Posao

Nezadovoljstvo je prisutno i po pitanjima posla. Da li je uzrok tog nezadovoljstva finansijski segment, loš odnos sa autoritetima, previše obaveza, premalo posla ili pak osećaj da ste se zaglavili u poslu koji vam ne odgovara i koji vam se ne sviđa – to je već individualno. Trenutno ne postoje neke velike šanse za jače promene na bolje, ako i bude nekih pomaka – oni su više „kozmetičke“ nego suštinske prirode. Neki od vas se mogu odlučiti za prekid postojećeg posla – ne preporučuje vam se, ali ako morate – morate.

Zdravlje

Slabe tačke – grlo, žlezde, hormoni. Mogući i problemi sa pritiskom, kičmom i zglobovima.

 

BLIZANCI

Hrana

Izbegavati napitke koji su gazirani. Prijaće vam domaća kuhinja, roštilj, grilovano povrće. Možete i malo eksperimentisati u kuhinji – pripremiti nova jela ili stara na nov način, koristiti  različite začine…

Ljubav

U ponedeljak u popodnevnim satima Merkur prelazi u vaš znak – polako se vraćate sebi,svojoj energiji. Odmah u utorak imamo i pun Mesec u polju partnerstava – u nekim emotivnim relacijama može doći do povišene energije i napetosti, ali bez većih posledica po odnos. Interesantno je da od ovog punog Meseca pojedini parovi mogu biti pokrenuti u pravcu definisanja i uozbiljavanja odnosa – pa neće biti čudno ukoliko u narednih par nedelja neki od vas otpočnu zajednički život sa partnerom ili krenu u pravcu veridbe, braka. Slobodni – vrlo ste blizu perioda koji je pogodan za stabilne ljubavne početke.

Posao

U poslu ćete funkcionisati dvojako. Neke situacije, projekte, dogovore – rešavaćete vrlo brzo, sa minimumom uložene energije i truda. Druge pak nećete uspevati da pokrenete ni iz stotog pokušaja. Ona pitanja po kojima se trenutno suočavate sa blokadama i ograničenjima takođe će se pokrenuti – ali će biti potrebno desetak dana ili dve nedelje za tako nešto. Neki od vas dobiće nagoveštaj unapređenje ili povećanja finansijskog dela. Kad su te finansije u pitanju – povećani troškovi vas mogu brinuti.

Zdravlje

Možete povremeno imati nesanicu ili bolove u zglobovima i kičmi, ali generalno gledano – bolje ste.




 

RAK

Hrana

Bilo bi dobro od samog početka nedelje uraditi nešto po pitanju navika u ishrani. Možete u prvom delu nedelje imati probleme sa varenjem ili alergijama na hranu. Izbacite brzu hranu i gazirane napitke.

Ljubav

Po onim pitanjima koja su bitna za odnos – uklopićete se. Moći ćete da se dogovorite, da izgurate zajedničke planove ili da napravite nove. Ono što će faliti jesu bliskost i dubina emocija, šta više – neki od vas mogu osećati da su sa partnerom fizički blizu, ali emotivno – udaljeni. Uglavnom su ovo prolazna osećanja koja će u narednom periodu nestati. No, naravno – postoje i oni parovi kojima je ovo već stota ista faza i koja u suštini govori o tome da se odnos „potrošio“. Slobodni Rakovi – ništa posebno u ovoj nedelji, tek nagoveštaji dešavanja. Malo prošlosti, malo ljubavne karme, malo usamljenosti.

Posao

Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice neke će Rakove usmeriti put godišnjeg odmora, a nekima će doneti da se istinski suoče sa problematikom koja se vezuje za posao. To suočavanje doneće da se ozbiljnije pokrenete i da konačno prihvatite da stvari morate raditi na drugačiji način. Neki od vas dobiće i motivaciju koja im je toliko falila kroz duži vremenski period unazad – možda kroz nečiju podršku, savet, pomoć ili usmerenje. Finansije su vam i dalje slaba tačka, mnogo troškova i novac koji odlazi.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, osetljivi disajni putevi.

 

LAV

Hrana

Vaši izbori uglavnom će se vrteti oko roštilja, grilovanog mesa, brze hrane – sve zatrpano velikom količinom začina. I voće i povrće preskačete, a to je greška – sada vam je ono potrebnije nego meso.

Ljubav

Saturn u polju partnerstava ide retrogradnim hodom – sve ono što ste radili na odnosu, sve ono što ste se partner i vi promenili (ili niste promenili), naučili (ili niste naučili) – sada dolazi u fazu „ispitivanja“, testiranja koja će trajati još četiri meseca. Da se vidi da li je odnos sazreo ili je „zreo“ za otpad. Trenutno ste u nešto lakšem periodu u kojem možete da se povežete dodatno i kroz zajedničke prijatelje ili putovanja, u kojem biste trebali da pokušavate da pričate što više i otvarate i one bolne teme. Ova planeta će testirati vaše emotivne relacije još devet meseci  – videćemo šta će se iz toga „roditi“. Slobodni – mnogima od vas prošlost dahće za vratom. No, ima i onih kojima se ovih dana otvaraju novi putevi i nove ljubavne avanture.

Posao

Možda su vaši planovi dobri, možda su vaše ideje odlične – ali suočavate se sa sporom i teškom realizacijom istih. Neke situacije ćete od ove nedelje uspevati da pomerite brže, ali malo je verovatno da ćete krajnjim rezultatima biti u potpunosti zadovoljni. No, bitno je da se tempo dešavanja menja – ubrzaće se a to će vam prijati. Više kontakata sa osobama sa kojima možete napraviti korektne poslovne dogovore. Malo ćete se opustiti po pitanju finansija, ali to ne znači da je ovaj segment stabilan.

Zdravlje

Manji problemi sa spavanjem. Hronični umor je još uvek prilično prisutan.

 

DEVICA

Hrana

Osetljiv stomak, pa bi bilo dobro umiriti ga čorbicama, potažima od povrća. Generalno – povrće će vam najviše prijati, naročito ono zeleno lisnato. Takođe, uzimajte više tečnosti, ali ne gaziranih napitaka.

Ljubav

Emotivni odnos i partner su i dalje u drugom planu. Pokušajte da od ove nedelje isplanirate više zajedničkih dešavanja ili neki kraći put, odmor – da biste otvorili prostor za voljenu osobu i vas i razbili učmalu svakodnevicu u kojoj se već izvesno vreme nalazite. Iako je pritisak obaveza na vas evidentan – ipak ne biste trebali da svoj ljubavni život zanemarujete. Oboma vam je potrebna promena – potražite je jedno u drugom, a ne sa strane. Slobodne Device – tranzit Venere kroz znak Bika vam odgovara – može aktivirati i nove ljubavi ali i prošlost i priče slične onima u kojima ste bili. Bitno je da se voli, zar ne?

Posao

Sunce u polju karijere a od ponedeljka popodne i Merkur, koji vlada vašim znakom – svakako će baciti akcenat na poslovna pitanja. Vi ćete i u ovoj nedelji biti pod pritiskom poslovnih obaveza, ali će se vaša organizacija popraviti i uspevaćete lakše da izađete na kraj sa mnogim pitanjima. Promene koje ste u prethodnom periodu pokrenuli počeće da daju rezultate kojima ste se nadali. Možete dobiti ponudu od bivšeg poslovnog partnera ili će vam se javiti osoba sa kojom ste ranije sarađivali.

Zdravlje

Polako idete na bolje, mada je umor još uvek prisutan.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venera sa papilotnom

Povezane vesti:


>