Ljubav

Style

Nos, uši, usne: Crte lica muškarca otkrivaju kakav je u vezi!

Nos, uši, usne govore mnogo toga! Naime crte lica muškarca otkrivaju kakav je u vezi! Dame obratite pažnju!

Nos, uši, usne: Crte lica muškarca otkrivaju kakav je u vezi! Svet Plus




Prema rečima Džin Haner, nije potrebno da uplovite u vezu sa nekim muškarcem, pa čak ni da razgovarate sa njim, kako biste utvrdili kakav je on u vezi.

Haner je stručnjak za razumevanje crta lica i autorka knjige “Mudrost lica: Promenite svoj život kineskom metodom čitanja sa lica”. Ona tvrdi da pojedine karakteristike uočljive na muškom licu mogu da kažu mnogo toga.

Džin Haner svoje znanje crpi iz tridesetogodišnjeg proučavanja kineske tradicionalne spiritualnosti i medicine, principa zdravlja i balansa.

Ona tvrdi da je ljudsko lice odraz onoga ko ste zaista, iznutra. Takođe, kaže da postoje karakteristike koje su apsolutno poželjne na muškarcu (što ne znači da moraju da budu i privlačne).

Sa druge strane, postoje i karakteristike koje ukazuju na loše i nepoželjne osobine, pa muškarce sa takvim crtama lica treba izbegavati ukoliko imate želju za ozbiljnom vezom.

Hanerova ističe da sve žene treba da obrate pažnju na usne, nos i uši muškarca. Evo šta, prema njenim rečima, neke fizičke osobine govore.







Velika usta i pune usne
Džin preporučuje da , ukoliko tražite emotivnog i osetljivog momka, u sledećoj potrazi za partnerom potražite muškarca sa punim usnama i/ili širokim ustima. Međutim, ona savetuje i oprez, jer ako je donja usna veća od gornje, to može da ukazuje na činjenicu da je ženskaroš.

– To je znak da je muškarac više hedonistički nastrojen i da je sklon neverstvu – tvrdi ona, i dodaje da gornja usna, ako je deblja od donje, ukazuje na dramatičnu osobu.

Tanke usne, sa druge strane, ukazuju na to da je muškarac hladan i nezainteresovan.






Koščat nos i udubljeni obrazi
Ovakve karakteristike, prema rečima Džin Haner, ukazuju na “duhovno bogatstvo” osobe. To bi značilo da je muškarac veran, principijelan i vrlo verovatno religiozan.

Velike uši
Velike uši ukazuju na muškarca sa visokim nivoom samopouzdanja, avanturistu i osobu koja je ljubitelj zabave i rizika. Džin na to dodaje i da linija kose, ukoliko ide odmah iza ušiju, ukazuje na to da on nije ljubitelj pravila i rutine.

Obratite pažnju i na to da li su mu uši špicaste, jer, ako jesu, u pitanju je osoba kojoj emocije brzo blede.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.studenti

Povezane vesti:


>