Ljubav

Style

Dan zaljubljenih donosi sreću za tri znaka horoskopa!

Šta god da zamisle, to će im se ostvariti! Dan zaljubljenih donosi sreću za tri znaka horoskopa! Februar je mesec ljubavi, nežnih emocija i romantičnih vibracija.

Dan zaljubljenih donosi sreću za tri znaka horoskopa! Svet Plus




Očekuju nas strastvene i senzualne iskre 14. februara na Dan zaljubljenih. U vazduhu vladaju emotivnost, osećajnost i senzualnost, a energija Meseca donosi zadovoljstvo, dok Venera u Jarcu otvara srce za neke lepe promene.

Saznajte koja će tri horoskopska znaka imati sreće na Dan zaljubljenih:



Bik

Seksualna energija če biti pojačana. Zemljana energija Jarca učiniće vaš ljubavni život stabilnijim, tako da ne morate da brinete o velikim promenama tokom ovog perioda. Ako ste slobodni, ovo je možda pravo vreme da istražite svoje mogućnosti.

Međutim, ako ste u vezi, ovo je period za eksperimentisanje u spavaćoj sobi. Konjukcija planeta romanse Venere i planete moći Marsa donosi mnogo strasti. Komunikacija će biti sjajna, razgovori mogu otkriti neke nove uvide.






Blizanci

Vaša sposobnost da se menjate i prilagođavate je ono što vam pomaže da budete pozitivni. Na Dan zaljubljenih izbećićete napetost, a imaćete i neverovatno samopouzdanje zahvaljujući Mesecu u samouverenom Lavu koji se kreće ka vašoj trećoj kući. Ovo će vam dati samopouzdanje koje vam je potrebno da poboljšate svaku situaciju na romantičnom planu.

Ako ste slobodni, vaš šarm i harizma može privući sjajne ljude. Sa druge strane, ako ste u vezi, osećaćete se još više povezani sa svojim partnerom. Na početku dana stvari možda neće izgledati tako jednostavne, ali vaša prirodna energija pomoći će vam da lakše upravljate raznim situacijama.

Mesec u znaku Lava biće podsetnik da se setite razloga zašto treba da budete zahvalni i radosni. Ovo će vas podstaći da budete kreativni čak i u nekim frustrirajućim trenucima.



Škorpija

Da li ste spremni za intimnu transformaciju? Ne samo da će Jupiter (planeta sreće i obilja) ovog dana biti blagonaklona prema vama, već će to biti i prilika da uživate u svim dobrim promenama koje ste do sada manifestovali u svom ljubavnom životu. Ako ste slobodni, Dan zaljubljenih može to da promeni.

Međutim, ako ste u vezi, stvari u spavaćoj sobi mogu postati bolje, a to će doneti pozitivne promene i u budućnosti. Pošto je Jupiter u vašoj petoj kući, doživećete mnogo slavlja za Dan zaljubljenih. Možete pripremiti pravu romantičnu zabavu. S obzirom da je Uran u vašoj sedmoj kući, moguće je da vas očekuje iznenađenje.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>