Style

Ljubav

Mesečni horoskop za februar 2022. godine!

Mesečni horoskop za februar 2022. godine, drugi deo! Tokom celog meseca Mars i Venera u znaku Jarca će biti u konjunkciji – naglasak je na definisanju odnosa – naročito kod onih emotivnih priča koje su u dužem vremenskom periodu unazad prolazile kroz raznorazne krize, prekide, dolaženja i odlaženja, kod kojih je postojao obrazac ponašanja koji se iznova i iznova ponavljao. 

Mesečni horoskop za februar 2022. godine! Svet Plus



To definisanje neće biti baš uvek prijatna priča, čak i kada postoji suštinska stabilnost veze – ali je neophodno da bi se „sveli računi“ i videlo ko opstaje kao par a kod koga je vreme da se podvuče crta. Ovo takođe važi i za poslovne teme, odnose sa saradnicima i nadređenima.

Naročito u prvoj polovini februara – sve do punog Meseca u znaku Lava – naglašena je turbulencija u odnosima.

Suština je da ćemo do proleća, to jest do poslednje dekade marta meseca, imati prilično čiste stvari kada su emotivni i poslovni odnosi u pitanju. Znaćemo sa kim smo i da li tu ostajemo ili je vreme da produžimo dalje, piše Venera sa papilotnom.


VAGA

Ljubav

Prvih desetak dana februara – imaćete osećaj zakočenosti, blokiranosti.  Čak I da odnos sa partnerom funkcioniše kako treba – nećete moći da se mentalno izvučete iz statičnog stanja. Ova dekada može doneti I nestabilnost, pojačanu ljubomoru I sklonost raspravama – naročito kod onih koji žive zajedno. Od ulaska u drugu dekadu – bolje. Neka pitanja će početi da se rešavaju, vi ćete se osećati živahnije (iako I dalje nećete biti u potpunosti “svoji”) a vrlo verovatno će se I strasti probuditi. Nadam se samo da te strasti neće ići u pravcu međusobnog optuživanja kad god nešto zaškripi u odnosu ili kada neko od vas dvoje nije u dobrom raspoloženju. Angažujte se više oko zabave, zajedničkih planova, skitajte malo češće. Slobodne Vage – sve do kraja meseca vi ste u polju koje se vezuje za prošlost – postoji šansa za obnovu iste, a I ako nove osobe uđu u vaš život – one će morati sa sobom da donesu dašak prošlosti.

Posao

Jupiter u poslovnom sektoru radi za vas – postoji velika šansa za proširenje poslovanja, pogotovo kod onih Vaga koje imaju svoje firme. No, I kod onih koji rade za drugog – evidentno je da će obaveza biti više, ali I da će njihovo izvršavanje biti primećeno I adekvatno nagrađeno. Vi ste inače u februaru u boljoj finansijskoj situaciji – da, moguće je da će troškovi biti jaki, pogotovo oni vezani za porodični segment – ali I pored toga, trebali biste da budete zadovoljni. Dobro vreme za nove ideje I kreativnost.

Zdravlje

Popravljanje imuniteta. Počećete da se osećate bolje, ali vas tokom februara povremeno mogu pratiti problemi sa kostima, zglobovima, hormonima.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Đa dobro, đa loše. I tako u krug. Itekako može da se desi da za to “loše” uglavnom budete krivac vi. Iz više razloga – zbog vaše tvrdoglavosti, zbog ubeđenosti da ste za sve u pravu, zbog toga što pridikujete, zbog toga što znate najpametnije, zbog toga što ne možete da čekate, zbog toga što smatrate da ono što vi kažete, to je “amin” , zbog toga što ćete zbog posla I obaveza biti nervozni, zbog toga što ste ljubomorni….i tako dalje I tako dalje. Malo smanjite doživljaj kad shvatite da u nekim stvarima preterujete. Bolje ovu energiju koja vas prati iskoristite na strast, na povećanje dinamike u odnosu, na prijatna iznenađenja, na to što ćete otvoreno I iz srca pričati sa osobom koju volite. Slobodne Škorpije – da ćete biti više u pokretu I više uživati – hoćete sigurno. Ceo mesec vam je dobar I za nova poznanstva ali I za obnove priča koje još niste prevazišli. Gde će vas sudbina (u stvari Saturn) odvesti – videćemo…

Posao

I naraditi I zaraditi. Ceo mesec će vam proći u pokretu I mnogobrojnim dešavanjima, poslovnim kontaktima I sastancima, dogovorima. Tokom celog februara imate više nego dobre mogućnosti da pokrenete nove poslovne saradnje koje bi bile prilično isplative. Vrlo lako mogu da se dogode I saradnje sa inostranstvom ili povećanje obima posla ako već sarađujete sa njima. U ovom mesecu rešavate sva papirološka, zakonska, pravna pitanja koja su vas opterećivala. Idete napred, bez zastoja.

Zdravlje

Kad već idete napred, gledajte da se ne povredite a mogli biste I da budete oprezniji u saobraćaju. Sve tegobe koje potencijalno budete imali su prolaznog karaktera.

 

STRELAC

Ljubav

Prva polovina meseca je onako, na mišiće. Čas se razumete čas baš i ne. Čas se podržavate a čas sklanjate jedno od drugog. Ove oscilacije će možda postojati iz razloga što vam je teško da postignete kompromis po nekim pitanjima, koliko god se trudili. Pogotovo ako su to pitanja koja se ponavljaju i koja ste već više puta pokušavali da rešite. No, drugi deo meseca je opušteniji i lepršaviji. Kao da ćete progovoriti istim jezikom – bolja komunikacija, ali i obostrana želja za dešavanjima koja vam donose opuštenost – druženju, izlascima, kraćim putovanjcima. Eventualno bi nervoza mogla da se pojavi oko finansijskih pitanja ili kroz sumnju i ljubomoru. Slobodni Strelčevi – dašak prošlosti biće prisutan tokom skoro celog februara. Moguća je obnova komunikacije sa bivšim partnerom. I noviteti su vrlo aktuelni, a posebno će biti naglašeni tokom drugog dela februara. Kontakti preko društvenih mreža, flertovanje.

Posao

U prvih desetak dana meseca imaćete osećaj da samo rešavate, završavate, ispravljate, nadoknađujete, ponavljate – kao da ništa novo nećete moći da pokrenete a često mogu biti prisutni i zastoji. No, kad završite sa poslovnim « repovima «  ulazite u fazu promena i pokreta. Doći ćete u kontakt sa ozbiljnim ljudima, naročito u drugom delu meseca i otvoriće vam se šansa da ili proširite poslovanje ili otpočnete pregovore. Finansijski prilivi će biti korektni, ali potrebno je da više obraćate pažnju na troškove.

Zdravlje

Promene u načinu ishrane i više fizičke aktivnosti će vam prijati. Moguće su slabije prehlade kod mlađih. Stariji – cirkulacija, koštano zglobni sistem.

 





JARAC

Ljubav

Vaše reči i postupci imaju veliku snagu tokom februara, pa će samim tim – puno toga u odnosu zavisiti od vas. Ukoliko budete umeli da na pravi način priđete partneru, verovatno je da će vam isto tako i biti uzvraćeno. No, ukoliko se vi budete povlačili, ćutali, ili još gore – trenirali strogoću i pravili od sebe autoritet po svim pitanjima – malo je verovatno da ćete bilo šta poboljšati, možete samo pogoršati situaciju. Snagu koju sada nosite usmerite na pravu stranu, jer će od toga zavisiti da li ćete iz februara izaći u stabilnom odnosu….ili u odnosu koji je na ivici propadanja. Druga je stvar ukoliko zaista želite da presečete spone koje vas spajaju – onda je za to februar više nego povoljan. Slobodni Jarčevi – e kod vas stvarno može biti svega – i obnove komunikacije i odnosa sa bivšim partnerima ali i novih poznanstava – od kojih neka mogu biti baš baš inspirativna i zanimljiva. Ljubav vam se smeška, uzvratite joj osmehom !

Posao

Rešavate propuste, papirologiju, ispravljate greške, nadoknađujete sva kašnjenja – sve to u periodu do kraja prve nedelje februara. E, nakon toga možete punom parom napred. Imate više nego odlične pozicije da napravite velike poslovne zaokrete i da napredujete. Bićete fenomenalni u pregovorima i dogovorima – vrlo ubedljivi i rečiti, sa dobrim idejama i predlozima. Drugi deo meseca je posebno dobar za pokretanje novih poslova i dogovora, ali i za znatno poboljšanje situacije u finansijskom segmentu.

Zdravlje

I energetski i zdravstveno se polako dižete. Prijaće vam sve vrste fizičkih aktivnosti, a pogotovo šetnje I boravak na svežem vazduhu. Kod starijih – manji problemi sa kukovima, zglobovima, nogama.

 

VODOLIJA

Ljubav

Polje podsvesti i tajni vam je okupirano planetama tokom celog februara. Što se toga tiče,možete na dve strane – ili da budete opterećeni problemima, brigama, preispitivanjima….ili pak da švrljnete u tajnu vezu. A iskreno, šanse postoje I za jedno I za drugo. Emotivna priča u kojoj ste baš I neće vrcati od uzbudljivih I inspirativnih dešavanja, više je to ponavljanje jednih te istih stvari – ali bolje I to nego neke rasprave I drame. E, kad smo već kod tih drama – pun Mesec u polju partnerstava polovinom februara može da uzburka situaciju – ali ne na neko duže vreme. Čak može da se desi da taj trenutak uzburkavanja malo oživi I pokrene vašu emotivnu priču. Slobodne Vodolije – ako ste zakucani u prošlosti – imate million I jedno pitanje a odgovora nigde. Odgovori, ako imate sreće – mogu početi da dolaze od 10-og februara. Ako nemate – tek u martu. Ukoliko prošlošću niste okupirani I žudite za novim osobama u vašem životu – onda od ulaska u drugu dekadu februara budite spremni za nova, burna dešavanja.

Posao

Prva polovina meseca će biti u fazonu “ćuti I radi” – rešavaj što imaš od zaostataka, peglaj obaveze I redovne I one koje su ti ostale nedovršene, ne obraćaj pažnju na distrakcije, već se fokusiraj na posao. U drugom delu februara već imamo vaš “izlazak” – kroz pojačane nove aktivnosti, kroz bolju organizaciju, veću efikasnost. Vaši planovi će početi da se ostvaruju I ideje koje ste dugo nosili u sebi sada mogu ugledati svetlost dana.Tokom celog meseca prati vas sreća po pitanju finansija, pogotovo u drugom delu.

Zdravlje

Preporučuje vam se više fizičkih aktivnosti. Uticaj stresa na vas će biti veliki, zato vam je potreban “izduvni ventil”. Mlađi – prehlade. Stariji – pritisak, kosti, zglobovi, cirkulacija.

 

RIBE

Ljubav

Prva nedelja februara može proći u ne baš opuštenoj atmosferi sa voljenom osobom, moguće su nesuglasice I nesporazumi koje ćete razrešiti samo mirom I poboljšanjem komunikacije. Do polovine meseca vaš odnos će se poboljšati I uploviti u mirnije vode. Tokom treće dekade meseca vaši strahovi I sumnje mogu ponovo biti pokrenuti – u ovom ćete periodu biti razdražljivi, lako reagovati I rasprave između vas mogu biti lako isprovocirane. Ili – do vas mogu stići informacije koje će vas onespokojiti. Preporuka je da više verujete svojoj intuiciji nego svojim strahovima. Samo nisam sigurna da li ćete umeti da razlučite ta dva. Slobodne Ribe – početak meseca može nekoga vratiti u vaš život. Ne mora to automatski biti bivši partner, već i neko sa kim ste izgubili kontakt. Generalno gledano – segment izlazaka, druženja i društvenih aktivnosti je jak tokom februara. Ljubavnih šansi će definitivno biti.

Posao

Zastoji i situacije koje su vas vraćale korak unazad kada je posao u pitanju, počeće da se rešavaju od kraja prve nedelje februara. Bolje ćete se organizovati i bolje usklađivati sa kolegama i saradnicima. Nešto što niste očekivali vezano za posao izaći će na dnevni red polovinom meseca – to mogu biti i prijatne, ali i neprijatne informacije i saznanja – međutim, ono što je bitno jeste da od ulaska u drugi deo februara – dobijate odlične poslovne prilike i mogućnost da se intenzivnije pokrenete.

Zdravlje

Pojačan stres, a moguć je i blagi pad imuniteta. U drugom delu februara možete imati češćih problema sa nesanicom. Starije Ribe – pritisak.
 

Mesečni horoskop za februar 2022. godine!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>