Region

Svet

Dvor: Maja Nikolić i Firči, likovi iz bajke

U kraljevstvo, tačnije ružičastu bajku do čijeg kraja je ostalo još pet "poglavlja", ušetali su učesnici prve i druge sezone rijalitija Farma. Oboje važe za ljude bez dlake na jeziku - ona je zbog svog ponašanja ostala bez štikle, a on je toliko mrzeo Miloša Bojanića da je i RRA morala da reaguje…

Dvor: Maja Nikolić i Firči, likovi iz bajke



"Sa mnom teško ko može da izađe na kraj", rekla je pevačica. "Atmosfera na Dvoru je mrtva, rijaliti još nije počeo, ali hoće čim ja uđem. Ulazim da pokažem da sam onakva kakva sam bila i na Farmi." Njen par koji bi trebalo zajedno sa Nišlijkom da pravi "šou" je Ivan Fece Firči.

 "Nemam mana, još manje vrlina", rekao je Firči, a onda i on postao novi lik iz ružičaste bajke. Maja i Firči navodno su samo jedno iznenađenje koje očekuje aktuelne seljane i dvorane - beogradski listovi pišu da bi ubrzo trebalo da im se pridruže nekadašnji fudbaler Saša Đani Ćurčić, odnosno novinar Aleksandar Jovanović koji je na svom FB profilu postavio status koji kaže:

 "Upravo sam ušao u dvor(ište), pošto moj pas Mala toliko laje na neku imaginarnu komšijsku mačku da se celo kraljevstvo Vračar trese! I to je za sad jedino dvor(ište) u koje ulazim!"

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>