Zadruga

Parovi

Ana Spasojević se obratila porodici, psovala ih najgnusnije! (VIDEO)

Ana Spasojević je ušetala u pušionu i žestoko osula paljbu po svojim najmilijima... Obratila se porodici, psovala ih najgnusnije! Ne budete li mi poslali stvari za nedelju dana, završili smo svaki mogući konktakt...

Ana Spasojević se obratila porodici, psovala ih najgnusnije! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Ana Spasojević je ušetala u pušionu i žestoko je osuila paljbu po svojoj porodici. Zadrugarka je besno poručila najbližima da joj podhitno pošalju stvari, jer za tri meseca nije dobila ništa.

Ana je ušetala u pušionu ne mareći za Saleta Glumca i Tanju Jovićević koji su tu sedeli i odmah se obratila porodici.

- E ovako, ne znam da li me ko čuje. Je*aću vam mamu u pi*ku, i babi i majci, je*aću vam sve po spisku! Znali ste kad sam išla ovde, da jedete go*na i govorili kako ćete mi slati stvari, kako će sve biti dobro, a tri meseca mi ništa niste poslali! Je*aću vam familiju u pi*ku. Ne budete li mi poslali stvari za nedelju dana, završili smo svaki mogući konktakt, nemoj da ste mi se javili u životu, neću da vas vidim ni na slici! - govorila je Ana.






Sale je pokušao da smiri situaciju govoreći da možda nije do njih ali Ana je ostala pri svojoj odluci.

- Šta nije do njih? Tri meseca nemam šta da obučem, nemam pastu za zube, nemam šampon nemam apsolutni ništa od kozmetike ni garderob. Nabijem vas na ku*ac obe - rekla je besno Ana.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>