Svet

Region

Male tajne svetskih faca: Imaju tri bradavice, spavaju u ormaru i plaše se leptira

Imaju tri bradavice, plaše se leptira, nosili su povez preko oka, spavaju u ormaru? Upoznajte nepoznatu stranu svetskih zvezda.

Male tajne svetskih faca: Imaju tri bradavice, spavaju u ormaru i plaše se leptira



Hali Beri, sada jedna od najpoželjnijih žena na svetu, pre nego se proslavila zabavljala se sa Denijem Vodom, članom nekad popularne grupe "New Kids od the Block", a raskinuli su jer su članovi benda mislili da je groupie!

Glumica je svojevoljno svedočila o tome kako je gluva na levo uvo, i to zbog nasilnog bivšeg dečka i njegovog udarca.

Zvezda Ludih sedamdesetih Mila Kunis otkrila je nedavno da je godinama bila slepa na jedno oko, što niko nije znao. Vid joj je vraćen operacijom pre nekoliko meseci.

Demi Moore je kao dete takođe bila skoro potpuno slepa na jedno oko, a zbog operacije je godinama morala da nosi povez preko oka.

Nikol Kidman toliko se boji leptira da kao devojčica nije smela da uđe u kuću ako bi u dvorištu videla leptira. Strah je pokušala da savlada odlaskom na izložbu leptira, ali nije joj pomoglo.

"Kako je to bizarno, ne bojim se ni zmija ni paukova, ali sam zato prestravljena zbog leptira", izjavila je jednom prilikom Kidman.

Mark Valberg ima tri bradavice, a Mel Gibson je rođen sa jednim bubregom, tačnije dva su mu spojena.

Zvezda Frejžera Kelsi Gramer ima strašnu prošlost. Otac mu je ubijen 1968, a sedam godina kasnije sestra mu je silovana i ubijena. Dvojica braće blizanaca poginula su 1980. prilikom ronjenja, kada ih je napao morski pas.

Džulija Roberts uvek se pre snimanja šminka ležeći na leđima. Veruje da joj to daje svežiji izgled i da je spavanje na leđima jako dobro protiv bora.

Madona je rodbinski povezana sa čak dve poznate pevačice – Gven Stefani i Selin Dion. Gvenina prababa prezivala se Čikone, a predak Madonine majke bio je u braku sa rođakom tate Selin Dion.

Muzičar Erik Klapton i glumac Džek Nikolson dele jednu vrlo neobičnu sudbinu. Obojica su odrasli u uverenju da su im njihove prave majke sestre. Tek kada su odrasli saznali su istinu.

Pravo ime Majkl Kitona je Majkl Daglas. O promeni svog imena glumac je rekao:

"Da, promenio sam ime jer postoje već dva glumca koja imaju isto ime. Jedan je, koliko sam upućen, poprilično uspešan, a drugi snima jeftine pornofilmove... poput Sirovih strasti."

Džordž Kluni ponekad spava u ormaru jer su mu sobe u kući u Los Anđelesu previše osvetljene.

Metju Periju nedostaje deo srednjeg prsta na desnoj ruci zbog povrede pri zatvaranju vrata.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>