Svet

Region

Najveći blamovi svetskih zvezda

Biti konstantno pred kamerama i pritom biti savršen, gotovo je nemoguće. U takvim situacijama gafovi su neizbežni, pa njih nisu lišeni ni najveći profesionalci.

Najveći blamovi svetskih zvezda



Voditeljka australijanskog Top modela, Sarah Murdoch, od blama je propala u zemlju kada je na proglašenju pobednice pročitala pogrešno ime. Dok je Kelsey Martinovich već slavila, Sari su javili iz studija da su pogrešili.



Snimak koji je brzinom svetlosti dospeo na internet je onaj na kom jedna od najseksipilnijih žena na svetu, Cheryl Cole, u reality showu X Factor "ispušta vetar". Iako joj je bilo jako neprijatno, simpatična Cheryl podnela je sve sa smeškom na licu.



Britanska zvezda Susan Boyle doživela je veliku sramotu kada je gostujući u jednoj američkoj emisiji uživo prestala pevati. Na samome početku izvođenja pesme "Tiha noć" Susan se zakašljala, ostala bez vazduha i prestala da peva.



Iako ne spadaju u kategoriju celebrityja, njihova sramota nije ništa manja. Naime, voditelji jedne španske televizije demonstrirali su novu posudu sa nesalomljivim staklenim poklopcem. Njihova teorija nije dugo držala vodu.

Britanski voditelj vremenske prognoze glupirao se u studiju ne znajući da su ga kolege iz vesti već najavili i pustili u eter. Ups!



Reporter FOX-a javljao se uživo iz skejt parka u kom se mnogo dece vozilo na skejtbordovima. U jednom trenutku "uletio" je na stazu, srušio jednog od skejtera i pao pravo na njega.



Vidno uznemireni ruski novinar nije mogao da sakrije da je ljut na svoje kolege, pa je u emisiji uživo na sramotan način iskazao svoj bes.




Španska voditeljka Tania Llasera u emisiji uživo imala je tehničkih problema, čiji su rezultati bili serviranjem njenih grudi.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>