Region

Svet

Region

Počinje sa emitovanjem serija Pevačica! Prva epizoda 11. septembra!

Počinje sa emitovanjem dugo očekivana serija "Pevačica"! Prva epizoda 11. septembra u 21. čas na Superstar televiziji! Pripremite se za nezaboravnu priču nakon koje nećete ostati ravnodušni! 

Počinje sa emitovanjem serija Pevačica! Prva epizoda 11. septembra! Screenshoot/superstar

Priča o o Ivani Lazić, mladoj pevačici rodom iz provincije koja pobedom na velikom muzičkom takmičenju dobija sve o čemu je ikad sanjala: život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe i putovanja ali i ljubav najpoznatijeg muzočkog kompozitora i producenta u zemlji, Vlade Vidaka. Dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život i sve ono iz čega je potekla, počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koji će se završiti na tragičan način.


Tražeći racionalne odgovore, privatni detektiv Bojan koji pored policije radi na rasvetljavanju njenog ubistva, suočava se i sa nečim iracionalnim što dugo neće moći da razume. Serija kroz svet estrade, medija ali i magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi u jednom trenutku spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele samo ne slute kolika je zapravo cena.. I da ona mora da se plati.

Pripremite se za nezaboravnu priču nakon koje nećete ostati ravnodušni! Od subote 11. septembra svakog vikenda u 21h samo na Superstar televiziji!Uloge tumače:

Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović i mnogi drugi!
Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/superstar

Povezane vesti:


>