Region

Svet

Region

Jedini izlaz 5. epizoda: Šta je pokazao DNK test! (VIDEO)

Serija "Jedini izlaz" epizoda 5. otkriva nove detalje... Šta je pokazao DNK test? Da li je Saša stvarno mrtav? Kakvu to tajnu krije Ana Kolar?

Jedini izlaz 5. epizoda: Šta je pokazao DNK test! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Po povratku iz Hrvatske, Ana veruje da je Saša živ. Smatra da je pobegao negde sa Natašom Vranješ kad je ona ostala u drugom stanju.


Zato želi da se otkopa njegov grob i da proveri da li je to zaista on. Sašin polubrat, Viktor, pristaje na iskopavanje. DNK test potvrđuje da je to zaista Saša.


Štrbac otkriva da je poslednji telefonski razgovor koji je vodila Nataša Vranješ bio sa Anom Kolar. Otkriva i da Ana ima dosije u policiji i da je bila na psihijatrijskom lečenju.


Inspektor Tošić tajano dojavljuje Štrpcu lokaciju gde je zakopano Natašino telo…

 

Omura test! Rešavanje problema! Telo će vam dati odgovor! (VIDEO)








Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U subotu, 8. maja, na programu je 5. epizoda.



Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (5. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>