Ljubav

Style

Prevara: Istraživanje pokazuje u kom dobu se najčešće prašta!

Istraživanje pokazuje u kom dobu se najčešće prašta! Prevara je nešto što se teško prašta ali i pored toga što mnogi tvrde da nikada ne bi mogli da oproste partneru prevaru, ima i oni koji su se našli u toj situaciji i kažu da su se ipak predomislili.

Prevara: Istraživanje pokazuje u kom dobu se najčešće prašta! Svet Plus





Aplikacija za upoznavanje, Gleden, sprovela je istraživanje o prevari. Ispitanici su u starosnoj dobi od 34 do 49 godina su se složili da kada je reč o praštanju, razmišljaju mnogo optimističnije od prethodnih generacija.

Mnogi su, kako piše “The Indian Ekpress”, voljni da oproste preveru, nego da nastave život bez partnera.



Dok 23 odsto njih odlučno tvrdi da bi odmah prekinuli vezu kada bi došlo do prevare, njih 36,9 odsto je spremno da oprosti, a 40,1 odsto kaže da razlog prevare igra veliku ulogu i da postoje situacije u kojima bi oprostili partneru. 



Iako se donedavno smatralo da su mlađi ljudi skloniji menjanu partnera, danas im to više nije toliko privlačno, oni imaju želju da pronađu doživotnog partnera.






Ako dođe do prevare istraživači su pitali grupu ispitanika da li bi rekli nekome da su to uradili i ako jesu - kome? 37,5 odsto njih bi pozvalo bliskog prijatelja, a 31,3 odsto brata ili sestru. Nešto manje od toga, 31,2 odsto njih bi priznalo partneru.


Naši čitaoci su se putem ankete izjasnili o pitanju: Da li je zaista moguće oprostiti prevaru? Pa iako smo očekivali nešto oštrije negiranje, rezultat je: 68 posto NE i 32 posto DA.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>