Style

Ljubav

Mlad Mesec u Jarcu 13. januar 2021: Najava veoma značajnog aspekta!

Mlad Mesec u Jarcu 13. januar 2021. godine! Najava veoma značajnog aspekta Jupitera u Vodoliji u kvadratu sa Uranom iz znaka Bika od 17.01 posebno nosi naglu ekstravaganciju i niz neočekivanih dogadjaja( neki će se naglo obogatatiti naravno na muci običnih ljudi, a mnogi mogu bankrotirati i promeniti preko noći poslove, mesta i odnose).

Mlad Mesec u Jarcu 13. januar 2021: Najava veoma značajnog aspekta! Svet Plus





Neko iščekivanje i nemiri iznutra. Prejedanja moraju nestati. Negde duša mora da se disciplinuje i oslobodi svega štetnog. Crkvena Nova Godina prvi put bez onog koji će da nas povede i kaže nam utešnu reč. Moraćemo da se snalazimo sami slušajući i neke pametne ljude da pokrenemo najveću veru u sebi, jer nema više izležavanja. Moramo da se ispravimo. Moramo da počnemo da slušamo sebe. Da budemo dostojanstveniji. Da probudimo najbolje iz sebe. Srećan početak 2021 ajde glavu gore…


Mlad Mesec u znaku Jarca na snazi od 13.01 od 6 am po našem vremenu gde će se Sunce, Mesec ali i Pluton naći u konjukciji na 23/24 stepenu.Od Punog Meseca 30.12 koji jeste bio turbuletan pred nama je faza new moon koja negde želi da pokrene našu dušu u zrelijem i odgovornijem smeru, ali da nas negde suoči sa onim što smo ostavili ispod tepiha ili što nismo želeli da priznamo sebi. Ipak, ovaj Mlad Mesec je odličan da popravite ili uradite sve ono što niste stigli u prethodnom periodu.



Ono što jeste veoma neprijatno u toku ove lunarne faze je kvadrat izmedju Marsa koji je 6.01 usao u znak Bik u kome je u izgonu i Saturna inače vladaoca znaka Jarca u znaku Vodolije gde se ruše kule od karata i može doći do opšteg nezadovoljstva, tenzija, napora, neprijateljstva,borbe za vlast usled uništenja drugih,i  opšteg čišćenja, ali najave i nekih loših dogadjaja( klimatske promene, osetljivost kroz emotivne odnose, karijeru, autoritete). Trenutno nije dobro rizikovati već održavati ono što imate. Oni koji su loši mogu postati jog gori, a pod celom tom situacijom, najslabiji mogu stradati. Zato opreznost posebno uoci ove Mladine, jer i Merkur će biti ugrožen od Urana i neke senzacije, ali nagli preokreti u svetu mogu povećavati tenziju i širenje na političkom nivou u ovom periodu. Iznenadjenja tek slede. Borba protiv ograničenja i narušavanja privatnosti koja dal postoji uopšte?







Osim ovog aspekta imacemo jos niz koji nam negde govore o izazovima, ali istovremenim teranjem na drugačije razmisljanje. Mars se približava Uranu( egzaktan bas 20.01 kada se očekuje promena Presednika Usa – baš interesatno) koji od 14 kreće direktno i imaćemo i vrlo intezivnu konjukciju koja ozbiljno želi da naruši mir, i da izazove materijalne gubitke, ali negde i realnu sliku šta je cela ova situacija odradila u materijalnom smislu. Porast nezgoda, tuča, povreda oštrim predmetima, ali ozbiljnijih političkih previranja jesu u porastu, ali moram priznati da energija koja će biti i na našim prostorima neće biti još najbolja.



Kontakt Meseca i Plutona kroz znak Jarac može doneti očvršćivanje vaše duše, iako i nostalgiju, letargiju i melanholiju.Medjutim, nešto vas može probuditi iz ” mrtvih” ili naterati da promenite plan i ponašanje i da na nešto gledate potpuno drugačije. Možda ćete morati da se i suočite sa nekom skrivenom slabom tačkom unutar vas, ali istovremeno da postanete duplo hrabriji i istrajniji u situaciji u kojoj se nalazite. Možda ćete morati u ovom periodu da osetite da vam je svaka odluka teža i da se ne snalazite najbolje. Medjutim, energija na nebu je spolja mirna, a iznutra kao vulkan, pa je jako važno da se posebno u vreme ove lunarne faze ne donose isključive odluke, jer možete mahom biti povredjeni vi sami.








Jaka prepoznavanja ali zidovi mogu u ovo vreme povećavati udaljenost u emotivnim odnosima, s obzirom da je i Venera ušla u nešto usamljeniji znak Jarac od 8.01 u kome će boraviti do 1.02. Kontakt Meseca i Saturna u vecernjim časovima sa promenom Meseca u znak Vodolije ali i njegov kvadrat sa Marsom može doneti velike lično emotivne izazove, ali na generalnom nivou tugu, bolest i velike napore i ljudska ograničenja. Velika evolucija i ponovno radjanje kod mnogih od vas može biti kontakt Meseca i Plutona.



Merkur iako usao u znak Vodolije i donosi nam pozitivne misli usled konjukcije sa Jupiterom ipak ugrozen od Marsa može doneti da nemamo baš mnogo strpljenja za manje poslove. Negde cemo morati da prodisemo i pokusamo da smirimo mozak/ najvise srce. Iako Venera pravi trigon sa Marsom i Uranom(14.01) i sa jedne strane možemo imati viziju neke želje za promenama,nagli finansijski bonus ili poklon,  može dolaziti do obnove starih ljubavi, ali neočekivanih susreta sa osobama iz prošlosti i nekog nastavka nečeg što je trebalo da se desi u prošloj godini,moraćemo da razoružamo ozbiljnim strpljenjem jer faza Mladog Meseca do Punog ( 28.01) može da bude vrlo izazovna, provokativna i da nosi neočekivane probleme u svetu, ali veće pritiske u vezi sa celom situacijom( vakcine) ali odredjena nova zatvaranja, ali pretnje.



Najava veoma značajnog aspekta Jupitera u Vodoliji u kvadratu sa Uranom iz znaka Bika od 17.01 posebno nosi naglu ekstravaganciju i niz neočekivanih dogadjaja( neki će se naglo obogatatiti naravno na muci običnih ljudi, a mnogi mogu bankrotirati i promeniti preko noći poslove, mesta i odnose). Biće tu ozbiljnih političkih revolucija i dešavanja koja nisu vidjena pre mnogo, mnogo godina. Ništa neće biti neobično. A sve tako novo, pomalo neobično i zastrašujuće.







Mesečevi čvorovi na 18 stepenu( Severni u znaku Blizanaca i Južni u znaku Strelca) negde donose ciklus kada naša duša mora da se oslobodi starih modela ponašanja, ali i 2020. Prosto očvrsnite. Uozbiljite se. Uživajte u onom što imate. Nemojte mozgati i kvariti svoju psihu. Vreme prvo čišćenja, pa izazova, pa naglog napretka dolazi, ali kako je na Zemlji tako je i na nebu. Negde nebo misli da nešto treba da obnovimo, ali ponovimo.



Nema pokretnih zvezda u vreme ovog Mladog Meseca ali ima dosta manjih zvezda u sazvežđu Strelca koje se negde raduju promenama i unose vedrinu, ali od svakog ponaosob će zavisiti kako će reagovati na ove izazove. Dal ćete se vratiti korak unazad ili ništa nećete raditi predavajući se onom što vam se kaže ili ćete ipak osetiti da iako nije lako vreme jeste vreme da se vi ponaosob promenite i probudite. Ovaj Mlad Mesec može doneti posebno veliku promenu Jarčevima, ali Rakovi i Vage, kao i Ovnovi mogu ga osećati da je vreme da negde pokrenu samostalnost i slobodne akcije. Ovaj Mlad Mesec može biti nešto provokativniji Škorpijama, Devicama, Vodolijama i Bikovima, dok Lavovi mogu osećati da je potrebno da se malo povuku. Blizanci su u fazi da smišljaju nov plan, a Ribe u fazi da sve vide, ali traže dobro vreme da se iskažu.


” Ono što je
zaista važno
je da su vaši
voljeni dobro,
da ste učinili
najbolje od sebe
i da ste zahvalni
za sve što imate.”


 Marijana May

Pročitajte i dnevni horoskop na ASTRO LUNI



 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>