Region

Svet

Marijan Rističević tuži Farmu za organizovani kriminal i ulazi u Parove?!

Posle otkrivanja informacije da je kladionica „Maksbet“ pretrpela velike gubitke zbog verovatne dojave o pobedi Katarine Živković, javio se Marijan Rističević, koji sumnja da je posredi organizovani kriminal.

Marijan Rističević tuži Farmu za organizovani kriminal i ulazi u Parove?!



Pošto mu je dosta stoke, Marijan Rističević sa svojom suprugom razmišlja o ulasku u rijaliti "Parovi".

"Ne bi bilo loše da odem u “Parove”. Odmorio bih se od svega, a bogami, tamo svašta imaju. Baš je luksuzno opremljeno, a vidim i da se jede kavijar, tartufi" – kaže bivši farmer Marjan Rističević.

Pre samo nekoliko nedelja napustio je jedan rijaliti, a već razmišlja o drugom!

"Ja izgleda idem “humanitarno” po rijaliti šou programima" – smeje se Marijan i nastavlja:

 "Zašto onda ne bih išao i u ovaj"?
"Krivičnu prijavu o računarskoj prevari protiv N. N. lica ću preinačiti u prijavu o organizovanom kriminalu s obzirom na to da sada sumnjamo da je u prevari učestvovalo više lica. Za slučaj s kladionicom, koji ste objavili juče, saznao sam još 31. decembra, kad su mi iz produkcije rekli da se nekoliko lica iz montaže „Farme“ kladilo na Katarinu Živković jer su imali dojavu o njenoj pobedi! To znači da je produkcija mahinacijama omogućila svojim ljudima da dobiju imovinsku korist na kladionici"! - naglašava Marijan.

Tanja Vojtehovski, portparolka Pinka, rekla je da njihova kompanija ne želi da se bavi nagađanjima i komentarisanjem nečijih sumnji.

"Suludo je da svaki dan komentarišemo nečije sumnje i nagađanja. Marijan, ako ima neke informacije, neka se obrati nadležnim institucijama i neka preinači tužbu, ali će to morati da dokaže na sudu. Što se tiče kladionice, koliko sam uspela da shvatim, oni se rukovode nekim kvotama i po tome zaključuju da je Katarina bila autsajder, ali to ne znači da je ista takva situacija bila i s glasovima gledalaca "– rekla je Vojtehovski.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>