Ljubav

Style

Ovi znakovi Zodijaka nikada neće biti srećni zajedno! Nikako se ne slažu!

Ovi znakovi Zodijaka nikada neće biti srećni zajedno! Nikako se ne slažu, tako bar kaže astrologija. Vodolija jako voli slobodu i oseća se sputano od strane Raka – koji je stalno željan ljubavi i pažnje...

Ovi znakovi Zodijaka nikada neće biti srećni zajedno! Nikako se ne slažu! Svet Plus





Neke kombinacije horoskopskih znakova idealne su za prijateljstvo, neke pak za ljubav, dok su druge idealni poslovni partneri i zajedno će zaraditi brdo novca. A neki se jednostavno ne podnose – i bilo bi bolje da nisu zajedno u vezi - jer će biti prepuna tenzija, svađe, suza…

 

Strelac i Bik

 

Bikovi jednostavno ne mogu da ispune velika očekivanja jednog Strelca. Dok staloženi Bik želi vezu učini mirnom i „ugodnom“, Strelac je stalno u potrazi za pustolovinom i promenama. Malo je verovatno da će ova dva horoskopska znaka biti srećna zajedno – jedan će drugome – nažalost - vrlo brzo početi da smetaju.








Devica i Vaga

 

Između Device i Vage nikad neće zaiskriti kako bi trebalo. Njihova mišljenja i principi totalno su različiti. Zbog toga se svađaju kao ni jedna druga kombinacija horoskopskih znakova.

 



Rak i Vodolija

 

Teoretski bi ta dva horoskopska znaka mogla da budu dobar ljubavni par – jer su oba vrlo osećajna bića. Međutim, Vodolija jako voli slobodu i oseća se sputano od strane Raka – koji je stalno željan ljubavi i pažnje.




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ miss7

Povezane vesti:


>