Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra 2020. godine! Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Strelčevi – sa ulaskom Sunca u vaš znak tek će se probuditi osvajački temperament u vama... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus






STRELAC



Hrana

Strelčevi mogu imati većih problema sa probavom tokom ove nedelje. Pokušajte da u svoju ishranu uvrstite namirnice koje se lako vare I koje vam neće opteretiti želudac. Izbegavajte tešku, previše kaloričnu, masnu hranu, grickalice.



Ljubav

Ukoliko ste “čisti” I pred voljenom osobom I pred sobom (u prevodu – ako nemate neke emotivno-seksualno-flertujuće tajnice) ova nedelja bi trebala da vam uglavnom donese mir I skladne odnose sa dragim vam bićem. E sad, ako te neke tajnice ipak postoje, onda može doći do problema I do stresa vezano za otkrivanje istih. U principu, čak I da ne krijete drugu osobu nego neke troškove ili druge brljotine – to vam svakako može doneti glavobolju I nemir. Slobodni Strelčevi – sa ulaskom Sunca u vaš znak tek će se probuditi osvajački temperament u vama (bilo ga je I do sada, ali tek će da vas “puca”)…



Posao

S jedne strane – situacije koje su vam bitne su krenule ka rešavanju I ovo jeste period za dogovore, za pokret, za neke nove projekte I zamisli. Čekao se pravi momenat za realizaciju a on bi mogao biti baš u ovoj nedelji. S druge strane pak – niste baš mnogo organizovani ovih dana, u mozgu vam bruji I nervirate se zbog kojekakvih sitnica I krupnica, što sve dovodi do toga da možete u presudnom trenutku izgubiti entuzijazam ili pak dići ruke od svega. Nemojte. Sve ide kako treba I dobićete ono što želite.


Novac

Mogućnost naplate zaostalih obaveza.


Zdravlje

Još uvek će vas povremeno mučiti nesanica.

 



JARAC



Hrana


Ukoliko do sada niste razmišljali o promeni u načinu ishrane, bilo bi dobro da I to dođe na dnevni red. Trenutno bi vam najviše odgovarala ishrana sa više povrća, salata – može I turšija I kiseli kupus I sa više ribe, po mogućstvu rečne.



Ljubav

Imate osećaj da se vaš emotivni život pretvorio samo u to da vi morate da dajete podršku, da razumete, da podržavate I shvatate – a da su vaše lično emotivne potrebe otišle u neki deseti plan. U ovoj nedelji situacija I nije toliko loša – voljena osoba će biti otvorenija I spremnija za svrsishodniju komunikaciju, onu koja bi mogla raščistiti I pokrenuti neke situacije koje su bitne u vašem odnosu. Gde je lepša I bolja komunikacija tu bi moglo da se provuče I nešto više strasti, pa…uživajte. Slobodni Jarčevi – jedan lep kontakt ste ostvarili, sada je moguće da priča krene u ozbiljnijem I inspirativnijem pravcu po vas.



Posao

Vaše zamisli nisu ni malo loše, daleko od toga da su loši I potezi koje vučete u ovoj sedmici. Čak ćete moći da se pohvalite I realizacijom onoga što vam je bitno…..doduše, na mišiće, polako I uz puno vašeg čuvenog strpljenja I upornosti. Ono što je trenutno dosta važno jeste da imate osobe koje su prepoznale kvalitete koje nudite I koje su spremne da vam pruže pomoć I podršku. Već sada se otvaraju velike šanse da vam u narednom periodu neko svojim posredovanjem pomogne I skine vam brigu sa vrata.



Novac

Ne stojite po pitanju finansija najsjajnije, ali se uvek nekako iščupate u poslednjem trenutku.



Zdravlje

Ova nedelja donosi stabilizaciju, čak I poboljšanje po pitanju tegoba koje imate.




 




VODOLIJA



Hrana

Prijaće vam lagana hrana I uravnoteženi obroci. Od svake grupe namirnica po malo – I bićete više nego zadovoljni time kako se osećate, ali I kako izgledate. Ono što je potrebno da izbegavate jeste prezačinjena i premasna hrana. I naravno – slatkiši.



Ljubav

Mirniji ste nego u prethodnoj nedelji. U glavi I u mislima vam je mirnije, one nesigurnosti i strahovi koji su bili aktuelni polako odlaze u drugi plan ili dobijate prave odgovore i rešenja za njih. Voljena osoba I vi se lakše uklapate, lakše pronalazite prostor za neka fina dešavanja, za opušteniju komunikaciju I naravno – za više strasti. I partner je u znatno boljem raspoloženju I svojim entuzijazmom I optimizmom, kao I pojačanim aktivnostima prema vama vas diže. Slobodne Vodolije – imate lepu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada I sada već počinjete da osećate da se tu stvari pomiču na bolje…..



Posao

Više ćete početi da se angažujete oko planova koje ste zamislili u prethodnom periodu ali do sada niste imali mogućnosti da ih pokrenete. Sve ono što zamislite I oko čega se aktivirate u ovom periodu itekako može ubrzo dati dobre rezultate. U međuvremenu, na dnevnoj bazi I u poslovnom okruženju imate po koji stresić I napetu situaciju sa saradnicima. Neke osobe vas mogu iznenaditi svojim postupcima, a ta iznenađenja mogu ići I u pozitivnom, ali na žalost I u negativnom pravcu….



Novac

Iznenadni prilivi, ali isto tako I iznenadni troškovi. Ipak, ovih prvih će biti više.


Zdravlje

Osećate se bolje. Po koji stresić, čisto da vas s vremena na vreme prodrma.



 

RIBE


Hrana

Mesec u vašem znaku na samom početku nedelje, donosi čudno raspoloženje, a samim tim I periode kada ne možete da se kontrolišete po pitanju ishrane. Izbegavajte u ovim danima tešku I premasnu hranu, jer vam nikako neće prijati. Takođe – vodite računa o kvalitetu namirnica.



Ljubav

U protekloj nedelji je bilo par “povuci potegni” situacija za koje se nadam da ste ih uspešno rešili. No, čak i ako niste – u ovom ćete periodu doći do tog mira koji vam je potreban I regulisati I smiriti odnos sa osobom koju volite. Zbog drugih ćete biti nervozni, pa gledajte da tu nervozu opet ne prenesete u komunikaciju sa partnerom. Imate sve predispozicije da se osećate dobro I mirno I da se bliskost između voljene osobe I vas pojača. Slobodne Ribe – I kod vas kreću lepi pomaci na bolje po pitanju emotivnog života. Ako se sve posloži kako treba – u sledeću sedmicu ćete ući kao “zauzeta” osoba.



Posao

Dobra komunikacija sa onima sa kojima sarađujete I poslujete. I trebala bi dodatno da se poboljšava kako budemo dublje gazili kroz ovu sedmicu. Svi planovi koji su iole bili realni sada mogu krenuti ka ostvarenju, a ukoliko ste imali bilo kakvih administrativnih ili papiroloških zavrzlama – trebali biste da ih uspešno okončate baš sada. Ono što će pomalo kvariti dobar utisak koji ova nedelja nosi jesu povremeni preokreti u nekim dogovorima ili problemi sa tehničkim sredstvima koji će vas na trenutak zakočiti.



Novac

Ne uspevate da kontrolišete troškove u ovoj nedelji.




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: http://venerasapapilotnom.com/

Povezane vesti:


>