Region

Svet

Zorana Pavić: Vendi je uvreda sama po sebi

Pop pevačica Zorana Pavić, iako je ispala u samom finišu Farme, kaže da se oseća kao pobednik. Stoji iza svega što je uradila i ne kaje se ni zbog čega.

Zorana Pavić: Vendi je uvreda sama po sebi



"Civilizovano sam se borila na farmi protiv prostakluka, ušla sam i izašla s osmehom, tako da je moja misija izvršena. Sačuvala sam vedar duh, uprkos zlim i agresivnim pokušajima pojedinaca da me predstave u drugačijem svetlu" – kaže Zorana i dodaje.

"Bila sam u maleru, jer u privatnom životu biram okruženje. Tamo sam, međutim, bila prinuđena da živim pod istim krovom sa ljudima sa kojima ne bih popila kafu. Moj izbor je bio da brojim do deset, jer da sam odreagovala pobedilo bi zlo. To nisam želela. Ipak, moja duša zna kako mi je bilo".

Što se tiče Vendi, Zorana kaže da nema potrebe da se vređa, jer je Vesna uvreda sama po sebi.

"Znala sam da je ušla s tom namerom, pa sam u startu odlučila da je ignorišem. Moja poruka je bila da Vendi nije dostojna da sa mnom komunicira. I kada sam vikala „dajte ćurki lek“, zbog „ćurkizma“ koji je na farmi poprimio velike razmere, nisam se obraćala njoj, već Zadruzi. Psiholog mi je potvrdio da je to pasivna agresija i da je najbolje da se u Vendinom prisustvu obraćam u trećem licu, kako se ne bi čulo njeno baljezganje. Nema potrebe vređati Vendi, jer ona je uvreda sama po sebi".

Iako nigde nije pronađen snimak Zoraninog masturbiranja, pevačica ipak neće tužiti Katarinu za izmišljenu priču.

"Napale su me one žene koje su me videle kao najvećeg konkurenta. Pokušale su da me ponize svojom prostotom i drskošću. Uopšte se ne bavim time da li sam to uradila, baš me briga i da jesam. Međutim, ono što je uradila Kaća – vređa inteligenciju. Nisam željna takve popularnosti, ali hvala i njoj i Nataliji jer ne verujem da bi me stavili na sve naslovne strane sa slikom na kojoj nosim kante sa vodom. Neću ih tužiti za to što su pričale".

Zorana kaže da joj sa Farme najviše nedostaje nekolicina ljudi, kao i samo imanje.

"Nedostaje mi nekoliko ljudi i imanje, u koje sam se zaljubila. Farma je izdignuta i u samoj ravni je sa nebom, tamo su zalasci sunca najlepši na svetu. I kućica je kao iz bajke o Ivici i Marici. Rekla sam Jovani da bismo bile u bajci da nije zlih veštica, na šta mi je ona odgovorila: „Pobogu Zorana, pa u bajkama imaš veštica i zlih maćeha, a mi imamo nekoliko komada“. Zato je ispred vrata bilo parkirano toliko metli (smeh)".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>