Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 05.-11. oktobra 2020! Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop za period od 05. -11. oktobra 2020. godine! Neki će u ovoj nedelji ostati nezadovoljni, a kod  nekih se dota toga pokrenulo i krenulo ka rešavanju... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka.

Nedeljni horoskop 05.-11. oktobra 2020! Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus






LAV

Hrana

Stoji da ste raspoloženiji i sa više energije, ali i dalje morate striktno voditi računa o načinu ishrane. Raspodelite hranu na više malih obroka, ne preskačite povrće, a izbegavajte sve ono što je „teško“, prezačinjeno, jake sosove i masnoće.

Ljubav

Što se vaših partnerstava tiče, tu je situacija šarena. Ne mogu da kažem da ne postoji povezanost, ali sve to ide nekako prilično traljavo. Nešto ne štima ili je polovično. Moguće je da vi osećate da dobijate malo a da zaslužujete mnogo više, da postoji neko unutrašnje nezadovoljstvo i neispunjenost. Ako je sve ostalo u redu, onda samo mogu da vam savetujem da budete strpljivi i da date šansu da se u narednom periodu ovo sredi. Slobodni Lavovi – postoje kontakti sa suprotnim polom, ali to ne ide trenutno u pravcu konkretizacije. Ni vi kao da niste baš sigurni želite li produbljivanje komunikacije ili ne.

Posao

Neke situacije su se jako pokrenule i vidite da idu u dobrom pravcu. No, još uvek postoje pitanja i problemi koji kao da stoje u mestu ili u nekom trenutku izgleda kao da će se rešiti, da bi opet sve brzo stalo. Koliko god da imate želju da neke stvari izgurate i rešite, mislim da je pametnije da pustite makar na neko vreme i vidite u kom će pravcu situacija sama krenuti. Da ne gubite energiju i živce bespotrebno. Oni koji se bave poslom od kuće ili imaju privatni biznis imaju vrlo aktivnu i žustru nedelju pred sobom.

Novac

Poboljšanje finansija je krenulo i ide i na dalje u nekom finom pravcu.

Zdravlje

Potencijalni problemi sa želucem i kičmom. Imunitet je na klackalici.



 

DEVICA

Hrana

Ili ste poslušali savete koje vam dajemo, ili ste i sami intuitivno osetili da su vam potrebne promene u načinu ishrane, ali evidentno je da ste ove nedelje neuporedivo bolji. Držite se puta kojim ste krenuli i nekih pravih životnih navika. Potrebno vam je više žitarica i namirnica biljnog porekla.

Ljubav

Iako ste generalno gledano dobro, nemir i razdražljivost su ipak prisutni unutar vas pa komunikacija sa partnerom povremeno može biti obojena napetošću. Savet je da osetljiva pitanja i teme, ona za koje znate da vam uvek uzburkaju stomak – ostavite „za neki drugi put“. Jaku energiju koja trenutno postoji u vama usmerite kroz inicijativu za neka lepa dešavanja, za pojačanu aktivnost sa voljenom osobom i naravno – za prijatna iznenađenja kroz strast. Opustite se i budite malo „šašavi“ u ljubavi. Slobodne Device – privlačite nove ljubavne prilike, ali – morate pre toga završiti sa prošlošću koja se budi.


Posao

Bitno je da se stvari pokreću i dešavaju. Doduše, verovatno će pojedinim Devicama u ovoj sedmici prolaziti kroz glavu ona rečenica „moj poslovni život je borba neprestana….“ ali šta da se radi, tako je kako je. Pritisci su prisutni na poslu, promene u poslednjem trenutku, iznenađenja i preokreti. Neke situacije za koje ste već mislili da su završene mogu vam se izmaknuti bukvalno ispred nosa. I vi ćete biti skloni greškama u brzini ili zbog loše organizacije. Privlačite dobre vesti u ovoj sedmici.



Novac

Dolaze vam parice. Doduše, vi biste više voleli da to nisu parice, nego „paretine“, ali dobro….

Zdravlje

Energije imate, ali ste pod stresom. Manji problemi sa stomakom.





 




VAGA

Hrana

Ove vam sedmice stoji nešto jači apetit, naročito prema slatkišima i ukusnim zalogajčićima koji vas mame sa svih strana. Ipak, pošto ste u pokretu, dosta dinamični i aktivni, ovo ne bi trebalo da u većoj meri utiče na vas. Metabolizam je ubrzan.

Ljubav

Pa, bajno i sjajno nije. U najboljem slučaju – otaljavate odnos u kojem ste a u glavi se presabirate, preispitujete, važete za i protiv. Da se razumemo, ova nedelja ne mora da donese nikakva „iskakanja“, naglašene probleme i svađe, ne. Ali jasno vam je da ste vi u periodu u kojem je potrebno da vidite da li je odnos u kojem ste vredan truda ili je potrebno krenuti dalje. Možda to nećete rešiti sada, ali uskoro idu aspekti koji će vas podstaći na odluku…..i akciju. Slobodne Vage – svesni ste da vas jako privlači nešto što je možda zabranjeno i tajno. Odluka o pokretanju može biti donesena u trenutku, deliću sekunde.

Posao

Mozak vam radi sve u šesnaest, primećujete svaku pa i najmanju sitnicu u poslovnom okruženju i kontaktu sa saradnicima. Sve ovo vam itekako pomaže da vodite situaciju u onom pravcu koji želite. Imate planove koji su vrlo jasni i razrađeni i ka njihovom ostvarenju idete. Doduše, ne očekujte lagan put – biće ovde saplitanja i prepreka. Moraćete neke situacije da rešavate u hodu i da upotrebite svo vaše kefalo da biste izašli iz problema. Obaveza i posla ćete imati dosta, ne crpite se do krajnjih granica.

Novac

Oscilacije u ovom segmentu su jako velike.

Zdravlje

Odmarajte se i relaksirajte!

 



ŠKORPIJA

Hrana

Pojačana nervoza I brza dešavanja svakako će uticati I na vaš način ishrane, a pogotovo na varenje. Da biste pomogli svom stomaku da lakše pregura ove dane trebali biste da izbegavate preobilne obroke, mlečne proizvode a da meso i mesne proizvode svedete na manju meru.

Ljubav

Da li se trenutno osećate fenomenalno, mirno i stabilno u svojim emotivnim relacijama? Pa ne baš. Generalno gledano, imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali neke stvari izlaze na površinu, neke informacije, saznanja, dešavanja – a to vam donosi grč u stomaku. Neki od vas mogu biti opterećeni i partnerovom vernošću i videti razloge za sumnju i neprijatelje i tamo gde ih nema. Ne pokrećite rasprave, ništa njima nećete rešiti. Slobodne Škorpije – neko vas podstiče, aktivira, donosi vam pozitivno uzbuđenje, čini da se osećate živim. Flertovanje se nastavlja….

Posao

Mozak vam radi sto na sat. Otkrivate mnogo toga – kroz usputnu informaciju od strane saradnika, kroz reči koje uhvatite „u prolazu“, kroz mejlove ili poruke koji vam stižu. Slažete mozaik u svojoj glavi i pripremate se da sve ovo iskoristite, onda kada dođe vreme. U međuvremenu, radite i svojom energijom „čistite“ sve probleme pred sobom. A u ovoj nedelji će ih biti. Nećete moći da uhvatite tri minuta predaha koliko će sve dolaziti odjednom. Ima smisla sav ovaj napor i taj „smisao“ će se pokazati uskoro.

Novac

Vaša standardna situacija – pare dolaze, pare odlaze.

Zdravlje

Pod stresom ste. Mislite da imate energije više nego dovoljno, ali to nije baš tako. Odmarajte se, čuvajte stomak i potrudite se da više spavate.

 

 

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>