Style

Ljubav

Nedeljni horoskop do 4. oktobra: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godine. Lavovi – ključanje koje već izvesno vreme postoji između jedne osobe i vas u ovoj će nedelji dovesti do eksplozije strasti. Šta ćete dalje, ne znam... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka...

Nedeljni horoskop do 4. oktobra: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus






LAV

Hrana

Nešto ste „njanjavi“ tokom ove nedelje, pa je potrebno da malo pojačate hranu, ali ne slatkišima, pecivima, premasnim i prezačinjenim namirnicama. Jedite ribu, bilo rečnu ili morsku, jedite banane, orašaste plodove, bobičasto voće – ovo je dobra hrana za popravljanje raspoloženja i energiju.

Ljubav

Ovaj vam period daje šansu da se pomirite sami sa sobom. Dobar kontakt između Venere u vašem znaku sa Marsom doneće vam strast, ali ta strast sada nije problem kod vas. Problem je to što se sve u vašim partnerstvima odvija drugačije od onog što vi očekujete i što vam neke misli i pitanja i dalje kopaju po glavi. Pitanja utišajte i pogledajte u realnost – u realnosti je sada sve u redu, vaša veza ne blista možda punim sjajem, ali vas veže neraskidivim nitima. Slobodni Lavovi – ključanje koje već izvesno vreme postoji između jedne osobe i vas u ovoj će nedelji dovesti do eksplozije strasti. Šta ćete dalje, ne znam.

Posao

Da, posao vam donosi napetost i tenziju, ali istovremeno donosi i to da se vi pokrećete i pronalazite načine da ga unapredite i osvežite. Dobri potezi koje ste povlačili u prethodnom periodu vrlo brzo će dati rezultate – već u ovoj sedmici sledi vam pokretanje. Kao da ćete vi posložiti neke stvari u svojoj glavi – doneti sebi mir a samim tim imati i jaču mogućnost da se istinski posvetite onome od čega se živi. Uspevaćete bolje da se organizujete i praktičnije pristupite svojim obavezama.

Novac

Poboljšanje finansija je sporo, ali se ipak nešto kreće na bolje.

Zdravlje

Kada poradite malo na sebi i svojim navikama i zdravlje će krenuti na bolje.

 



DEVICA

Hrana

U ovom periodu morate da se trudite da ne preskačete obroke zbog manjka vremena i da pokušate da se držite dobrih životnih navika koje ste pokrenuli. Uvek odvojite dovoljno vremena za kvalitetan obrok, koji će vam doneti energiju.

Ljubav

Prelazak Merkura koji vlada vašim znakom u Škorpiju i vaše polje komunikacije doneće Devicama suštinsku potrebu da raščišćavaju i sređuju situaciju u svojim emotivnim partnerstvima. Pogledaćete u sebe i videti šta je to što vas koči i što vam smeta i pokušaćete da ispravite, a samim tim – krenućete putem koji može da donese stabilniji odnos sa voljenom osobom. Imaćete jaču inicijativu prema partneru i svojom aktivnošću podsticati i njega. Slobodne Device – Ulazak Venere u vaš znak u drugom delu sedmice otvara vam period pun šansi da se konačno emotivno stabilizujete i smirite.

Posao

Zvanično, ušli ste u period rešavanja, pokretanja, razrešenja u poslovnom segmentu. Da se razumemo – to ama nikako ne znači da ćete sve obaviti i srediti u ovoj nedelji, ali znači da već od sada vučete konkretnije poteze koji donose još konkretnije rezultate. U vašem znaku je Venera, vaš vladar je otišao u polje komunikacije, pokreta i dogovora – sada je trenutak da kombinacijom diplomatije, praktičnosti, rešenosti, dobre organizacije i prodiranja u suštinu problema – otvorite sebi odličan poslovni period.

Novac

Poboljšanje finansija je lagano, ali vidljivo.

Zdravlje

Nervoza i napetost će biti naglašeni u prvom delu nedelje.

 









VAGA

Hrana

Izbegavajte pretešku i premasnu hranu, jer će vas ona činiti umornima i nadutima, samo ćete kunjati i mrzeće vas da se pomerite s mesta. Potrebni su vam laki obroci, ali vam je potrebno i više tečnosti. Uzimajte čajeve, naročito od korena maslačka i kukuruzne svile, peršuna i koprive.

Ljubav

Venera, vaša vladarka jeste u dobrom odnosu sa Marsom, partnerskom planetom početkom nedelje, ali to je odnos koji je najpre zasnovan na vatri i strasti. A znate i sami – vatru je teško kontrolisati….Pun Mesec u vašem polju ozbiljnih partnerstava polovinom sedmice može doneti kulminaciju nervoze između voljene osobe i vas i neko vaše povlačenje u tišinu posle toga. Venera ulazi u vaše polje tajni i tišine – očigledno dolazi vreme da malo porazgovarate sami sa sobom i vidite šta i kako dalje. Slobodne Vage – itekako je moguć ulazak u tajnu emotivnu priču, strasti van kontrole vas mogu uvući u nju.

Posao

Neki vaši potezi iz prethodnog perioda dali su svoje rezultate. Možda su polovični, možda niste u potpunosti zadovoljni njima, ali takvi su kakvi su. Vi bolje trenutno nemate, ali ih možete kroz vreme ostvariti. Sada jeste trenutak da odbacite sve ono što je nebitno a vezuje se za posao i da zaronite u suštinu. Batalite velike planove, posvetite se onima koji su praktični i koji vam odmah donose rezultate. Period je dobar da počnete da radite stvari na drugačiji način od dosadašnjeg.

Novac

Novca će biti.

Zdravlje

Menjajte navike, obratite pažnju na ishranu, više se odmarajte.

 



ŠKORPIJA

Hrana

E, kad vas spopadnu stomačni problemi ili kada se budete osećali kao izduvan balon, setićete se da ne preskačete doručak, da ne jedete samo jednom dnevno u večernjim satima….i da brza hrana i slatkiši nisu obroci….

Ljubav

Merkur je prešao u vaše polje ličnosti i Škorpije će konačno progovoriti o svemu onome što ih muči, pokušati da svojom inicijativom poboljšaju stanje u partnerstvima u kojima su, pokušaće da transformišu sebe, a samim tim i odnos sa voljenom osobom. Da li ćete uspeti? Pa, sve zavisi od toga koliko ste spremni da čekate i junački se trudite. A to će vam biti neophodno za uspeh, da znate. Slobodne Škorpije – neko vas svojim sjajem neodoljivo privlači i naravno da ćete se zaleteti, kao moljac na fenjer. Da li ćete biti „spaljeni“? Ne. Da li ćete postići baš sve ono što želite? Ne. Pomaci će biti napravljeni, ali ne potpuno

Posao

Sve svoje napetosti lečićete kroz posao i kroz aktivnost. No, istovremeno će vam posao donositi dodatne frustracije, ali one koje vi možete i uspevate da savladate. Kako god okrenuli, trenutno ste u začaranom krugu zvanom – nema odmora dok traje obnova. Ima samo red, rad, disciplina, trud i mnogo znoja. Da li možete da ostvarite svoje poslovne aspiracije? Ama bre, naravno da možete – samo je problem u tome što to ne može da ide odmah, preko noći. Mora da se pregalnički rmba, a vi to sad možete.

Novac

Biće para, za to ne brinite.

Zdravlje

U ovom segmentu nema opuštanja – ko se čuva, i Bog ga čuva.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>