Svet

Region

Majkl Daglas pobedio rak grla

Američki glumac Majkl Daglas uspeo je da pobedi tešku bolest i uspešno se oporavi od raka grla koji ga je doveo u životnu opasnost.

Majkl Daglas pobedio rak grla



"Osećam se sjajno, laknulo mi je. Tumor je nestao, no moram da odlazim na redovne mesečne kontrole kako bih stvar držao pod kontrolom", rekao je Majkl.

Poznati glumac je poslednjih nekoliko meseci bio podvrgnut hemoterapiji i radijaciji kako bi uspeo da se izbori sa tumorom grla, a sada je na sreću svih obožavaoca objavio radosnu vest.

"Ovo je bila divlja vožnja koja je trajala šest meseci. Izgubio sam skoro 15 kilograma, ali sam u međuvremenu uspeo da vratim šest", rekao je Daglas, koji još kaže da su mu porodica i prijatelji bili najveća podrška u borbi sa opakom bolešću.

"Sva ta silna podrška koja je odjednom pristizala od moje porodice, prijatelja i obožavaoca pogodila me je i više nego sam to očekivao. Tim su mi činom dali novu perspektivu, obnovljenu zahvalnost i spoznaju koliko su mi svi ti ljudi bitni u životu. Sada mogu reći da zaista cenim život i sve što on predstavlja", priznao je Majkl.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>