Svet

Region

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons ponovo nose burme! Pomirili se?!

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons su izgleda uspeli da izglade svoje razmirice, te da se posle pola godine odvojenog života vrate jednom drugom, i ponovo uživaju u svom braku.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons ponovo nose burme! Pomirili se?!



Glumački par Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons ponovo su viđeni zajedno, ali ovog puta oni su nosili i svoje venčane burme! Naime, šezdesetdevetogodišnji Majkl i njegova 25 godina mlađa supruga Ketrin razdvojili su se još letos, kada su i objavili zvaničan raskid. Ipak, Majkl nije želeo da digne ruke od njihovog braka, te je govorio kako čini sve da njihov odnos vrati na pravi put.

Zbog dece, glumci su ostali u sjajnim odnosima, te su tako i praznike zajedno proslavljali. Međutim, kako pišu američki mediji, sada se desio još veći pomak u njihovom odnosu, te su njih dvoje viđeni zajedno, i to sa venčanim burmama na rukama.

Naime, Ketrin i Majkl primećeni su sa svojom decom, Dilanom (13) i Karis (10), i prema rečima očevidaca, izgledali su srećnije no ikad. Svi zajedno uživali su u restoranu, nakon čega su produžili na Brodvej kako bi dobro raspoloženje nastavili u mjuziklu, a za kraj sačuvali poslasticu za njihove klince - bioskopsku projekciju filma "Hobit".

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>