Style

Ljubav

Retrogradni Uran u avgustu! Planeta iznenađenja! Spremite se!

Šta nam donosi retrogradni Uran u avgustu! Kako će uticati na svaki horoskopski znak? Planeta iznenađenja! Spremite se! Ovog meseca se ne plašite promena i slobodno započnite nove poslove i prepustite se kreativnom razmišljanju.

Retrogradni Uran u avgustu! Planeta iznenađenja! Spremite se! Svet Plus




Poslednji mesec leta, koji ima 5 retrogradnih planeta, doneće puno energije i velike promene skoro svim znacima Zodijaka.

 

Godinu 2020. možemo nazvati jednom od astrološki najintenzivnijih poslednjih godina, jer nije postojao toliki broj retrogradnih planeta i pomračenja koji idu jedno za drugim ili čak istovremeno. Poslednji mesec leta neće biti izuzetak: 15. avgusta počinje retrogradni Uran koji će proći pod znakom Bika. Ali, za razliku od većine retrogradnih perioda, Uran izbacuje puno energije i obećava velike promene, koje će svaki horoskopski znak moći da iskoristi na najbolji način.

 

Ovog meseca se ne plašite promena i slobodno započnite nove poslove i prepustite se kreativnom razmišljanju.


OVAN

U avgustu će Ovnovi imati nekoliko opcija za razvijanje ličnosti, tako da će se suočiti sa važnim izborom. Početkom meseca, mogu se pojaviti određeni finansijski strahovi, ali oni će biti samo privremeni, a krajem meseca Ovnovi će za svoj rad biti finansijski nagrađeni. Uz to, ovaj znak čeka dugo očekivani odmor.

 

BIK

Ovaj mesec biće veoma povoljan za rast u karijeri i sprovođenje novih projekata, koji će doneti finansijski prosperitet i stabilnost. Ali, ne zaboravite na zdravlje i odmor, provodite vreme ne samo za kancelarijskim stolom, već i uz prijatna pića sa prijateljima.

 

BLIZANCI

Za Blizance, avgust će biti mesec ostvarenja snova. Za ovaj znak će retrogradni Uran i njegove promene biti najpovoljniji i privući će ono što su dugo želeli. Ali, ipak ćete morati da radite, najverovatnije u timu, pa će mesec biti ispunjen komunikacijom i novim kontaktima.

 

RAK

Razvoj događaja u poslednjem mesecu leta, u potpunosti će zavisiti od samih Rakova. Oni će se naći u situaciji koja će zahtevati ozbiljnu odluku. Ali, ako poslušate svoju intuiciju, savete pouzdanih prijatelja i napravite pravi izbor, ovo će se iskustvo pokazati kao dobro.

 

Ako vračara ukrade mrtvačku vodu, ukrala je duh mrtvog, veruje se i u 21. veku!








 

LAV

Za Lavove će avgust biti mesec unutrašnjeg preporoda i ponovnog razmišljanja. Čekaju ih nove mogućnosti i širok spektar životnih izbora. Ali, sa stvarima ne treba žuriti, na željeni rezultat i uspeh uvek je potrebno malo sačekati.

 

DEVICA

Ovaj mesec biće ispunjen kreativnošću, ljubavlju, udobnošću, a možda čak i luksuzom. Avgust će doneti nove projekte i puno pozitivnih emocija. Razvijte svoje talente i veštine, jer će vam oni doneti korist.



VAGA

Avgust će naučiti Vagu da sluša svoju intuiciju, jer će životne situacije neprestano stvarati priliku za testiranje njegovog instinkta na različitim nivoima. Očekujte brze, odlučujuće događaje i akcije u intelektualnim i profesionalnim oblastima. Takođe, vreme je da se vidite sa starim prijateljima iz detinjstva.

 

ŠKORPIJA

Škorpije očekuju nova područja aktivnosti u intelektualnoj sferi koja obećavaju materijalno blagostanje. Budite odvažni i odlučni, jer će retrogradni Uran doneti velike promene. Ali ne brinite, sve će ići glatko i mirno, a u životu će se pojaviti više stabilnosti i blagostanja.

 

Kuvani paradajz na starinski način! Zimnica bez konzervansa!








STRELAC

Ovog meseca Strelac će dobiti priliku da pokaže svoje liderske kvalitete i preuzme kontrolu nad situacijom. Ali, ova odgovornost može stvoriti anksioznost i stres. Zato ne zaboravite na odmor i češće oslobađajte glavu od teških misli.

 

JARAC

Za Jarčeve će avgustovske promene biti neočekivane i pomalo stresne. Kao rezultat, svi testovi će dati važne pouke, koje ovaj znak može koristiti za napredovanje u poslu i karijeri. Sačekajte zanimljive poruke i vesti.

 

VODOLIJA

Kao i mnogi znakovi, Vodolija će imati različite mogućnosti i nove početke. Ako ovaj znak sluša glas razuma i logike, čeka ga poslovni uspeh i dobra zarada. Avgust će biti mesec intelektualnog rada i živih emocija.

 

RIBA

Avgust će biti ispunjen energijom i pokrenuće vas na akciju. Pored toga, ovaj mesec će doneti radost i druge pozitivne emocije, posle čega će uslediti dugo očekivani odmor sa prijateljima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/harpersbaazar.rs

Povezane vesti:


>