Style

Ljubav & Sex

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Ovan, Bik i Blizanac!

Ovan, Bik i Blizanac! Mesečni horoskop za jul 2020. godine! Ovan ishitren, kod Bika mogućnost spletki i zamki konkurencije, Blizanac će imati mogućnost da dobije novi posao.

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Ovan, Bik i Blizanac! Svet Plus
OVAN

POSAO
Poslovne prognoze za jul 2020.

Dragi Ovnovi,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Ideje koje ste duži period razrađivali i pokušavali da sprovedete u delo, a koje su u vezi poboljšanja vaše zarade i uvećanje salda na vašem računu, konačno će uroditi plodom. Očekuju vas dobici zahvaljujući završetku jednog projekta nešto pre ugovorenog roka. Bićete u mogućnosti da započnete nešto novo što bi vam moglo doneti bolje pozicije, a u čemu ćete imati pomoć jedne osobe na višem položaju od vašeg. Ako planirate da započnete privatni posao, za to ćete imati potrebne uslove, sredstva i podršku. Sunce će praviti sekstil sa Uranom, što će vam omogućiti da ostvarite uspešnu finansijsku saradnju sa nadležnim institucijama. Saturn se 2. jula vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje posla i karijere. Ono što niste uspeli da postignete u vezi velikih i dugoročnih projekata, sada ćete biti u mogućnosti da nadoknadite. Budite pažljivi jer će vas kvadrat Merkura sa Marsom činiti ishitrenim, pa možete načiniti propust u radu.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i omogućiće vam da brže i lakše postižete zakazane rokove, u čemu ste u ranijem periodu zaostajali zbog otežanih okolnosti. Sunce će od 14. do 21. jula praviti opoziciju sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Vaše pozicije će biti uzdrmane zbog neslaganja i suprotnih stavova u odnosima sa nadređenima u vezi načina izvođenja radnih zadataka. Trpećete pritiske da što pre dovršite nešto što je po vama nemoguće postići u kratkom roku, a to će dovesti do umanjenja vaše zarade. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam omogućiti da rešite teškoće na poslu i da ublažite nesuglasice sa nadređenima. Pripazite na spletke tajnih neprijatelja i budite taktični.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima administracije i finansija, kao i u oblastima javnosti. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze 

Ljubavne prognoze za jul 2020.

Ako ste u vezi:

Bićete okrenuti sebi i svojim potrebama i manje nego obično ćete osećati potrebu da se oslanjate na voljenu osobu. Vašem partneru to neće mnogo smetati, pod uslovom da održavate iskrenu i otvorenu komunikaciju i da se oko svega zajedničkog dogovarate. U vezi zajedničkih dogovora ćete se slagati. Povremeno su moguće prolazne prepirke.

U drugoj polovini jula bićete zauzeti rešavanje teškoća na poslu i zbog toga ćete imati sve manje vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Zbog pritisaka koje ćete trpeti na poslu, bićete skloni da ulazite u konflikte sa partnerom. Venera će 27. jula praviti kvadrat sa Neptunom, što vam može doneti ozbiljne nesuglasice jer ćete biti neiskreni.

Ako ste slobodni:

Ostvarićete više kontakata sa novim osobama koje će vam delovati zanimljivo za razgovor, a poželećete i da dođe do emotivnog zbližavanja sa jednom osobom koja će se u odnosu na ostale izdvajati svojom privlačnošću i načinom komunikacije. Počećete da se viđate i izlazite ali ćete ubrzo shvatiti da se u mnogim stvarima ne slažete i da većina onoga što vam vaša simpatija govori samo prazna priča, kako bi vas zavela i iskoristila. Razočarani ćete prekinuti taj kontakt.

Stariji Ovnovi će doći u kontakt sa osobom sa kojom su nekada davno bili intimni i između njih će se razbuktati strasti. Vaša bivša ljubav nije slobodna ali će vam predložiti tajnu vezu. Pristaćete ali ćete se već u startu razočarati.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze

Zdravstvene prognoze za jul 2020.

Vaša osetljivost na stres biće pojačana u prvoj polovini jula i bićete skloni psihosomatskim smetnjama koje će pojačavati kvadrat Merkura sa Marsom. Od 12. Jula će Merkur krenuti direktno, pa ćete biti stabilniji. U drugoj polovini jula moguće su kardiovaskularne smetnje, posebno variranje krvnog pritiska. Izbegavajte preterane napore i više se odmarajte.

Vaša ishrana treba da sadrži integralne žitarice kao što su ovsene i ražene pahuljice, raženi hleb i pšenične klice, što možete svakodnevno uzimati za doručak. Jedite sezonsko voće, najbolje sveže, a posebno dinje i lubenice. Od povrća vam se preporučuje grašak, spanać, krompir i sočivo. Meso, prerađevine od mesa i mlečne proizvode uzimajte umereno.

Mesečni horoskop - srećni brojevi 

Važni brojevi za jul 2020.


2, 7, 15, 19, 23

 

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Rak, Lav i Devica!


BIK

POSAO

Poslovne prognoze za jul 2020.


Dragi Bikovi,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Zahvaljujući vašoj veštini komunikacije, konstruktivnim idejama i predlozima, kao i snalažljivosti u pregovorima, uspećete da ostvarite uspešne dogovore u vezi započinjanja novih radnih zadataka. To će se neočekivano dobro odraziti na vaš status na poslu i od vas će početi da se traže saveti. Uspeh vas očekuje ako se bavite komunikacijama, trgovinom, saobraćajem ili informacionim tehnologijama. Najbolje ćete proći u dogovorima sa jednom osobom na višem položaju od vašeg koja će vam pružiti podršku tamo gde vam je najpotrebnija. Sa nadređenima ćete moći da se uskladite po svim važnim pitanjima i u svemu ćete se dobro razumeti. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i navešće vas da se usmerite u dalji razvoj poslova povezanih sa inostranstvom ili trgovinom robom iz uvoza jer će tu doći do otežanih uslova. Kvadrat Merkura sa Marsom upozorava vas na mogućnost spletki i zamki konkurencije.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i olakšaće vam organizovanje i planiranje predstojećih radnih zadataka. Bićete u mogućnosti da dovršite neke od ranije započetih pregovora gde je bilo zastoja i teškoća. Sunce će između 14. i 27. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će dovesti do razilaženja sa pojedinim osobama sa kojima ste ranije dobro sarađivali, a to će dovesti do uskraćivanja podrške koju ste imali ranije. Pripazite na finansije, posebno kada se radi o troškovima vezanim za velike i dugoročne poslove. Poslovna putovanja će biti neuspešna, pa ih odložite. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti pomoć i podršku poverljivih saradnika u savladavanju teškoća.

Nezaposleni Bikovi će imati uspeha u nalaženju novog zaposlenja ako su po struci ekonomisti, hemičari, trgovci i informatičari. Honorarne poslove možete dobiti u oblasti marketinga.LJUBAV

Ljubavne prognoze za jul 2020.

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti kvadrat sa Marsom u prvoj polovini jula. Nailazićete na napetosti i neslaganja sa voljenom osobom koje će izazivati prepirke i napetosti između vas dvoje. Nakon što Merkur 12. juna kreće direktno, uspećete da poboljšate komunikaciju i umanjiće se napetosti. Potrudite se da što više razgovarate sa partnerom o načinu prevazilaženja teškoća.

U drugoj polovini jula ćete vaš partner i vi ćete zauzimati suprotne stavove i biće vam teško da se dogovarate. Oko jednog zajedničkog putovanja nećete moći da se organizujete jer ćete vi želeti jednu destinaciju, a vaš partner neku drugu. Najbolje bi bilo da budete otvoreni na kompromis. Krajem meseca suočićete se sa nerešenim nesuglasicama i napetostima.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas promenljiv period na polju ljubavi. Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu jer ćete upoznati više osoba koje će vam, se dopasti, a neko će vam i otvoreno prići i staviti vam do znanja da želi sa vama nešto više od avanture. Kako ni sa jednim od potencijalnih kandidata nećete imati dovoljno zajedničkih interesovanja, već dosta razlika u stavovima i mišljenjima, odlučićete da je najbolje da ne ulazite u odnos koji nema šanse da opstane.

Stariji Bikovi će pokušati da se približe osobi koja im se dopada ali neće umeti da zauzmu ispravan stav kojim bi tu osobu privukli i zainteresovali. Često ćete biti napeti i ishitreni u svom pristupu, što će vam doneti negativne poene i neuspeh.


ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za jul 2020.

Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije kako bi vaš imuni sistem ojačao i kako biste povećali vašu moć regeneracije. Izbegavajte preterane fizičke napore i stresne situacije. U trećoj dekadi jula ćete biti podložni disbalansu hormona i alergijskim reakcijama na ubod insekata, jako sunce ili neku vrstu hrane. Preduzmite preventivne mere.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice kao što su meso i riba, jaja, sirevi i integralne žitarice. Doručak je važno da ne preskačete i da vam to bude glavni obrok tokom dana. Svakodnevno možete da jedete salate od voća i povrća. Potreban vam je pojačani unos D i E vitamina i magnezijuma. Izbegavajte delikatese, brzu hranu i alkoholna pića.


SREĆNI BROJEVI


Važni brojevi za jul 2020.

4, 7, 11, 16, 24

 

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Jarac, Vodolija i Ribe!

BLIZANCI

POSAO

Poslovne prognoze za jul 2020.

Dragi Blizanci,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Uspešno ćete razraditi i sprovesti u delo jednu ideju koja bi mogla da vam donese dodatne prihode i uveća saldo na vašem računu. Vaše ideje ćete čuvati u tajnosti, što će vam doneti prednost nad konkurencijom. Uspešno ćete koristiti tajne kanale za ostvarivanje boljeg uspeha, uspon u karijeri i zauzimanje stabilnih pozicija u poslu. Uz podršku nadređenih ili jedne osobe na visokom položaju, pokrenućete nove investicije koje će vam u budućnosti doneti značajne dobitke. Pružiće vam se mogućnosti za napredak u poslu ako se bavite administracijom, finansijama, konsaltingom, informacionim tehnologijama i komunikacijama. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca, što će vas pokrenuti da više vremena posvetite rešavanju važnih finansijskih pitanja, poboljšanju tokova novca, naplati zaostalih potraživanja i dugoročnim projektima koji zahtevaju veće investicije. Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam zastoje i nesuglasice sa saradnicima.

Merkur će 12. jula krenuti direktno, što će pozitivno uticati na vaše finansije jer ćete na tom polju biti bolje organizovani. Između 14. i 21. jula Sunce će praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Ovo će vam doneti ozbiljne teškoće na polju platnog prometa. Vaši nadređeni će na vas vršiti pritisak da budete efikasniji. Moguće je da vam umanje zaradu. Nailazićete na otežane okolnosti na poslovnom polju. Čuvajte se gubitaka. Jupiter će 27. jula praviti sekstil, a Venera će praviti kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla. Uspećete da kroz podršku jedne osobe i kroz vaše vešte poteze rešite zastoje u prometu novca. S druge strane ćete biti neodlučni i skloni pogrešnim procenama u rukovođenju.

Nezaposleni Blizanci će imati mogućnost da dobiju novi posao u oblastima zdravstva, administracije, socijalnih službi i u sektoru usluga. Imaćete i raznovrsnu ponudu honorarnih poslova.


LJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2020.

Ako ste u vezi:

Vašem partneru će trebati više pažnje i delovaće povučeno. Vi ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osbe i pružićete svu podršku i pažnju. Bićete odličan oslonac svom partneru i to ćete činiti sa lakoćom. Vodićete opuštene razgovore, oko svega ćete moći da se dogovorite i pružaćete vaša osećanja, što će vašem partneru prijati. Vaš odnos će biti stabilan.

Druga polovina jula će od vas zahtevati prilagođavanje i otvorenost na kompromise. Vaš partner i vi zauzimaćete suprotne stavove u vezi ulaganja zajedničkih finansija, što će stvarati tenzije između vas. Bićete opterećeni poslovnim obavezama i nećete imati strpljenja za potrebe voljene osobe. Bićete skloni da vaše brige krijete od partnera, što će izazvati sumnje.

Ako ste slobodni:

Kako ćete tokom prve polovine jula biti u intenzivnim kontaktima sa prijateljima i često u pokretu, upoznaćete više osoba koja će vam privući pažnju ali ćete biti neodlučni sa kojom od njih da pokušate ostvariti blizak odnos. Odlučićete se za osobu koja vam deluje optimistički i koja u sebi ima avanturistički duh. Zbližićete se i u drugoj polovini jula otkrićete da oko nekih stvari imate suprotne stavove. To vas neće obeshrabriti da istrajete i proverite da li ćete prevazići razlike.

Stariji Blizanci će ući u slobodnu vezu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih kontakata. Ta veza će biti i jednim delom na daljinu jer ćete oboje biti u pokretu i prilično zauzeti obavezama. Za sada će vam takva veza odgovarati.


ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2020.


Vaša osetljivost na stres će biti pojačana što će dovoditi do sklonosti ka psihosomatskim smetnjama. Bićete osetljivi i na nagle promene vremenskih prilika, što može da izaziva glavobolju i pojačani umor. Kontrolišite krvni pritisak jer bi mogao da varira. Pazite na vašu ishranu jer će vam želudac biti osetljiv. Potrebne su vam vežbe za leđa i rameni pojas.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su većinom bazne. Od voća jedite svakodnevno mandarine, ananas i lubenicu. Od svežeg povrća možete da pravite sokove. Naročito će vam prijati šargarepa, keleraba, brokoli i paprika. Pijte sok od maline, kombuhu i mineralnu vodu. Meso jedite umereno. Ribu i morske alge uzimajte nekoliko puta nedeljno.

SREĆNI BROJEVI


Važni brojevi za jul 2020.

9, 14, 17, 20, 23

 

Viber

Autor: Astrolog Igor Pavluković
Izvor: Mesečni horoskop


>