Zadruga

Parovi

Dramatična noć u rijalitiju Zadruga! Nakon haosa pokušaj bekstva! (VIDEO)

Dramatična noć u rijalitiju "Zadruga 3". Iako su jedno drugom na početku sinoćnje žurke obećali da će "biti dobri", sve se vrlo brzo promenilo. Nakon haosa pokušaj bekstva! 

Dramatična noć u rijalitiju Zadruga! Nakon haosa pokušaj bekstva! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Burna veza Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića nikako da uplovi u mirne vode, ili da dođe do konačnog raskida. Ni ova žurka u Beloj kući nije mogla da prođe bez njihovih svađa, raskida, a Mina je čak poželela da napusti rijaliti.

U kazinu su, na samom početku večeri Mina i Mensur jedno drugom obećali da se neće svađati.

 

Delovalo je kao da će im poći za rukom da ostanu u dobrim odnosima, a Mensur je čak nekoliko pesama otpevao svojoj devojci.



 

Taman kad su svi pomislili da u vezi Ajdarpašića i Vrbaški cvetaju ruže, došlo je do prve svađe. Nakon nekoliko pesama koje je posvetio Mini, Mensur je zajedno sa Zoricom Marković otpevao pesmu koju je posvetio bratu Ardijanu. Ovo se Mini nije svidelo jer se osetila prozvanom kada je Ardijan razgovarao sa njenim dečkom. 


 

Ovaj rijliti par svađu je nastavio u Beloj kući i po ko zna koji put pale su teške reči. Kako su se svađali pred drugim cimerima, Anabela Atijas je pokušala da ih umiri, ali bezuspešno.




 

U toku celog haosa koji se sinoć odvijao na imanju u Šimanovcima, Mina je poželela da napusti rijaliti te je dugo stajala ispred kapije sa ovom namerom .

 

Mina Vrbaški nakon svega Mensuru je rekla da raskidaju za sva vremena.

Zatim su u svađu pokušali da uvuku i Mateju Matijevića.

I kako je večerašnja svađa rijaliti ljubavnika i počela zbog Mensurovog brata Ardijana i poziva koji je imao sa njim, Mina je poručila mami da podnese tužbu protiv njega zbog navoda da su bili zajedno.

 

Mina je odlučila da prespava u pabu ali je ipak pokušala da još jednom privuče pažnju svog bivšeg dečka motajući se oko njegovog kreveta, što joj nije pošlo za rukom, te se vratila u pab.

 

Kako će se situacija dalje odvijati kada je ovaj ljubavni par u pitanju i da li će iz rijalitija izaći zajedno ili odvojeno, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama. Jedno je sigurno, monotono i dosadno sigurno neće biti bar kad je njihov odnos u pitanju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>