Region

Svet

Region

Serija Grupa šesta epizoda: Borisu preti opasnost sa više strana! (VIDEO)

Serija "Grupa" šesta epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a u nedelju u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri! Borisu preti opasnost sa više strana! 

Serija Grupa šesta epizoda: Borisu preti opasnost sa više strana! (VIDEO) Promo



U predhodnoj epizodi:

Boris je došao kod Stanislavljevih roditelja i od njih traži pet hiljada evra koje mu Stanislav navodno duguje. Njegovi roditelji nemaju toliko para, pa Stanislavljeva majka odlazi u banku i donosi novac Borisu. Vanja ode kod Petre. Traži od nje da ga odvede do Sremice. Petra mu pomogne i dovede ga do Sremice koja je spremna da ga sasluša. Vanja Sremici saopšti da zna ko je ubio njenog brata, Radeta Sremca.



Šesta epizoda:

Policija pokušava da pronađe Stanislava u školi, s namerom da od njega dobije što više informacija o dileru droge, Borisu. Međutim, Boris shvata da mu preti opasnost sa više strana. On dolazi kod svoje majke koja je svesna kakva opasnost njenom sinu preti od bavljenja poslovima s druge strane zakona. Majku grize savest što je od kontroverznog biznismena Strahinje prihvatila novac za svoje lečenje i tako Borisa stavila u zavistan položaj od Strahinje.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>