Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović u rijaliti Zadruga 3 ušao kao prodavac ljubičica!

Tomovićev brat je otkrio da je zadovoljan kako se situacija do sada odvija, ali i da mu je Vladimir pred ulazak otkrio da će se prema Staniji ukoliko uđe u rijaliti ponašati baš kao i ona prema njemu. Vladimir Tomović je u rijaliti "Zadruga 3" ušao kao prodavac ljubičica, a koji će cvet da ubere i zaliva, videćemo- kaže njegov brat. 

Vladimir Tomović u rijaliti Zadruga 3 ušao kao prodavac ljubičica! Screenshoot/InstagramBrat Vladimira Tomovića je zadovoljan kako se situacija do sada odvija, ali i da mu je Vladimir pred ulazak otkrio da će se prema Staniji ukoliko uđe u rijaliti ponašati baš kao i ona prema njemu.

"Zasad je sve kako treba, samo tako neka nastavi. On je rekao da će biti kao ogledalo što se tiče Stanije, ako ona želi da bude svađa, biće ih, ako ne želi, neće." - rekao je on, i dodao da je brata savetovao da odoli provokacijama u rijalitiju:

"Pričali smo pred njegov ulazak, a jedini savet koji je dobio od mene je da ne naseda na provokacije i da bude duhovit, što i jeste."

Vladimir Tomović je prilazio maltene svim devojkama, a nakon što je bio u krevetu sa Mionom Jovanović, koju je čitave večeri ljubio po telu, završio je u naručju Ivane Šopić. Ivana mu je sedela u krilu, a u jednom trenutku rijaliti zavodnik je pokušao i da je poljubi, dok su ukućani komentarisali da ne mogu da dokuče koja zadrugarka mu se dopada jer flertuje sa više njih. Vladan kroz osmeh komentariše novnastalu situaciju, i dodaje mu Ivana još uvek nije snajka:

"Koliko ja znam, zasad nije, a šta će biti to ne bih znao. Šta znam, on je ušao kao prodavac ljubičica, a koji će cvet da ubere i zaliva, videćemo."Kako Vladimirov brat otkriva, Tomović je ovog puta ušao u rijaliti kako bi se potrudio da humorom dođe do pobede i približi se gledaocima:

"Ušao je da vide ljudi da može u rijalitiju, osim svađa, i humor da dođe do izražaja. Ali svakako on nikada neće dati na sebe. Rano je pričati o pobedi, ali da se izdvaja, izdvaja se."- zaključio je Vladan za “TV magazin.

Vladimir Tomović je iz prethodne sezone rijalitija "Zadruga" izbačen posle sukoba sa Aleksandrom Subotić, a istu sezonu obeležio je i ljubavnom pričom sa Stanijom Dobrojević, koja se završila raskidom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic


>