Region

Svet

Glavni favoriti za pobedu na Farmi su Marijan, Jovana i Ekrem

Prema glasovima publike koji pristižu u poslednje vreme, najveći favoriti za pobedu na Farmi i osvajanje 100.000 evra su: Jovana Pajić, Marijan Rističević i internet zvezda Ekrem Jevrić.

Glavni favoriti za pobedu na Farmi su Marijan, Jovana i Ekrem



"Broj glasova koje dobija Marijan iz dana u dan raste i sasvim je izvesno da će biti pobednik. Iako je ušao direktno u finale jer je jedini hteo da izvrši zadatak zadruge, on bi i bez toga bio finalista. Ljudi su u njemu negde prepoznali pravog seljaka koji je sve vreme održavao farmu i brinuo o životinjama dok su se ostali šetkali po imanju. Nije nemoguće da će se sada aktivirati i njegova politička mašinerija kako bi svog lidera podržali u ovoj trci", kaže izvor blizak produkciji i dodaje da ove sezone najveći broj glasova pristiže iz dijaspore i unutrašnjosti Srbije.

"Beograd je grad iz koga srazmerno broju stanovnika stiže najmanji broj glasova, što znači da Beograđani najmanje gledaju rijaliti. Iako je ovogodišnja sezona manje gledana, broj glasova ne opada u odnosu na prethodne. Marijana, po broju glasova, u stopu prati Jovana, koja je pokazala visprenost mlađe generacije i temperament devojke koja sa dvadeset godina ima svoj stav. Odmah iza nje je Ekrem, čiji su glasovi tokom trajanja rijalitija stalno varirali. Neverovatno je koliko je puta bio pred ispadanjem, a onda se vrtoglavom brzinom njegov broj glasova vraćao. U samom vrhu donedavno su bili Kaća i Bane ali, su sada njihovi glasovi u opadanju. Katarina je ponovnim ulaskom na imanje mnogo izgubila", završava izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>