Zadruga

Parovi

Luna Đogani i Marko Miljković počinju zajednički život!

Između Marka Miljkovića i Lune Đogani definitivno je palo pomirenje, a kako sada uživaju u slobodi i svaki trenutak koriste da se posvete jedno drugom, oni su tim povodom odlučili da krenu i korak dalje. Luna i Marko Miljković počinju zajednički život!

Luna Đogani i Marko Miljković počinju zajednički život! Screenshoot/Instagram



Obzirom na to da on već uveliko planira da se preseli iz Brusa gde je i rođen i iznajmi stan u Beogradu kako bi započeo biznis i bio što bliže svojoj devojci, izvori bliski njima otkrili su da su Anabela Atijas i Gagi Đogani predložili drugoplasiranom učesnicku "Zadruge 2", da se preseli kod Lune kako bi počeli zajednički život. Izvor navodi:

"Otkako su se Luna i Marko pomirili, maltene se ne razdvajaju. On prati Lunu čak i kod frizera, kozmetičara, zajedno idu u šoping, dok ona njemu pravi društvo tokom nekih poslovnih pregovora. Iako se njihov odnos ne dopada Luninoj majci Anabeli, morala je da se pomiri sa tim i podrži ćerkina osećanja. Anabela je više puta izjavila da joj je ćerkina sreća najvažnija. Gagi je podržao ćerkin izbor bez pogovora. Pošto sada oboje stoje na čvrstim nogama, blogerka je pitala Marka da živi kod nje. On se u početku nećkao, iako želi da joj bude što bliže. Plaši se negativnih komentara, kojih je bilo previše, i najradije bi ih izbegao. Međutim, ljubav je presudila i pristao je ."

Spekuliše se i da Miljković još nije preneo svoje stvari u Lunin stan, ali svakako mnogo vremena provodi njom, što blogerki sigurno neizmerno znači.
 

Kija Kockar sasekla u korenu svaku mogućnost pomirenja sa Anom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>