Zadruga

Parovi

Diskvalifikacija za onog ko je gurnuo Boru! Santana postao HIT! (VIDEO)

Diskvalifikacija za onog ko je gurnuo Boru! Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. Ovo su svi čekali! Urnebesna reakcija zadrugara! Bora Santana postao HIT!

Diskvalifikacija za onog ko je gurnuo Boru! Santana postao HIT! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Snimak pada Bore Santane u spavaćoj sobi, postao je potpuni hit na internetu, a veoma brzo se našao na listi najgledanijih snimaka na sajtu Jutjub. Ovaj ukućanin nakon završetka žurke u utorak veče, otišao je u spavaću sobu kako bi se spremio za spavanje. On je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao kao sveća pored kreveta Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.
 

Nadežda pred svima otkrila da je imala se*s sa Borom Santanom! (VIDEO)


Prilikom pada, on je porušio sve njihove stvari, a onda se srušio na pod. Zadrugari su odmah skočili da mu pomognu i da ga podignu, a on je imao legendarnu rečenicu zbog koje su svi prasnuli u smeh. Kako je sve to izgledalo imali su priliku sinoć da pogledaju i svi ukućani. Zadrugari su popadali od smeha kada su videli ovaj snimak.



"Svi blejimo po krevetima i samo Bora... On je pričao sam sa sobom! Znaš kako je to Milane izgledalo... On je ležao i: "Neko me je gurnuo", ja sam umrla. Bilo mi je žao, ali znaš kako mi je bilo smešno" - rekla je Luna nakon snimka.

"Ali njegova faca... Ode čovek" - rekla je Sanja.

"Više će ovaj klip da ima pregleda, nego pesma. Ja sam, majke mi, mislio da me je neko gurnuo. Ne znam kako sam pao - " zaključio je Bora Santana.

Bora Santana nasmejao Srbiju! Neko me je gurnuo! (VIDEO)

Miki Đuričić: U zatvorskoj ćeliji čistije nego u rijalitiju Zadruga!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>