Zadruga

Parovi

Zadruga: Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte! Mrtav pijan se bauljao po ulici! (VIDEO)

Zadrugarima je pušten klip u kome David Dragojević nagovara Aleksandru Subotić da pobegne iz rijalitija "Zadruga 2". Nastao je sukob između njih, svi su zanemeli zbog onoga što je Subotićeva ispričala.  Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte! Mrtav pijan se bauljao po ulici!

Zadruga: Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte! Mrtav pijan se bauljao po ulici! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



ŠOKANTNO ‼️ Do juče je pričala da je u njihovoj vezi bilo sve ok i da je ljubav cvetala, a sada... jezivi detalji! Subotićeva je pokušala da objasni zašto je pokušala da upadne u rijaliti "Zadruga 2" nakon diskvalifikacije:

"Nisam upadala na televiziju zato što sam nenormalna budala, nego zbog njega jer sam mislila da mu Mina pravi klopku. To što sam ja uradila bio je čin ljubavi, napravila sam takvu budalaštinu kakvu niko ne bi napravio. Nemoj više da se s*reš! Što si bio sa mnom onda?"

Nakon ovoga je David upitao:

"Jesam li te poslao kući u Kaluđericu?"

Onda je Subotićeva otkrila detalje njihove veze koje niko nije znao i škirale učesnike rijalitija:

"Vozio je mrtav pijan kola, ja sam se istraumirala, polomio je telefon. Mislila sam da ćemo da poginemo. Uroljao se od votke, posvađao se sa sestrom i bacio telefon i počeo da skače po njemu. Mrtav pijan se bauljao po ulici. Krenuo je peške, ja sam krenula za njim, a njegova mama mi je vikala da ne idem za njim. Ja sam skinula prsten i gađala ga njim. Ja sam njega sprečavala da ide iz kuće. Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte. Kako me je po ruci zakačio, nokti su mi bili krvavi i u hanzaplastima. Posle toga je zbrisao. Njegova mama mi je rekla da se tako ponašao i njegov otac Goran."

Dragojević se zatim obratio Dejanu i dalili:

"Molim Dejana i Dalilu da kače sve što se tiče nje. Je l' ti šmrkao tata kokain? Ti si mog tatu dva puta videla. Ako spominje mog, ja ću da udarim i te kako na ovog. Nikad pijan nisam vozio."

Aleksandra je nastavila:

"Vozio si pijan, lomio si mi nokte, ja sam tebe trpela."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>