Zadruga

Parovi

Zadruga 2: David pokušao da uteši Sanju ali ona ne odustaje od izlaska! (VIDEO)

David Dragojević pokušao da uteši Sanju Stanković ali ona ne odustaje od izlaska iz rijalitija "Zadruga 2" i dalje plače na kapiji, a sve zbog kazne koju je dobila od Velikog šefa.

Zadruga 2: David pokušao da uteši Sanju ali ona ne odustaje od izlaska! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeSanja Stanković već neko vreme sedi kod kapije, jer želi da napusti rijaliti, nezadovoljna kaznom koju joj je izrekao Veliki šef jer je sinoć fizički nasrnula na Staniju Dobrojević. Njena devojka Jovana Tomić Matora ju je sve vreme tešila:

"Skloni se u izolaciju, idi negde. Neće te pustiti da ideš kući. Nas boli k*rac za novac. Nije poenta u tome. Mi nismo u mogućnosti da izađemo zajedno."

David Dragojević i Ana Korać su velika podrška Sanji i sve vreme je odgovaraju od ideje da napusti "Zadrugu". David je tešio:

"Tu ti je Jovana, nemoj da se oni naslađuju. Onda će namerno još više. Ovo je havarija. Proći će. Pregazi ih! Glavu gore."

Na licu mesta našla se i Nadežda Biljić koja je savetovala Stankovićevu da ne napravi istu grešku koju je napravila i ona.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>