Zadruga

Parovi

Nadežda Biljić: Miki laže da ne može da ima decu, to mu je fora. Ne želim tu bebu!

Pevačica Nadežda Biljić i učesnica rijalitija "Zadruga 2" abortirala je bebu koja je začeta u njenoj ljubavnoj vezi sa pčelarom Mikijem Đuričićem. Ona je govorila prijateljici: "Napunio me je na kvarno! Miki laže da ne može da ima decu, to mu je fora. Ne želim tu bebu!"

Nadežda Biljić: Miki laže da ne može da ima decu, to mu je fora. Ne želim tu bebu! Screenshoot/Instagram



Kako Rijaliti saznaje, Biljićka je otišla u strogoj tajnosti na kiretažu nakon tri meseca trudnoće, a ni sam Đuričić nije znao da je Nadežda u drugom stanju. Dobro obavešteni izvor otkriva:

"Nadežda je nakon prve sezone rijalitija "Zadruga" ostala u odličnim odnosima sa Mikijem. Iako su javno raskinuli posle seksa u štali o kome je pričala čitava Srbija, Miki i Nadežda su nastavili da vode ljubav bez obaveza. Kada je izašao iz rijalitija, Miki je postao čest gost u Nadeždinoj kući, ali i ona je išla u Kupinovo kod njega. Ipak, iako nisu planirali, Nadežda je zatrudnela."

Nadežda je odlučila da odmah zakaže kiretažu:

"Nadežda je mislila da je Miki sterilan i nikada nije želela da koriste zaštitu. Međutim, ciklus joj je kasnio više od nedelju dana, a kada je uradila test, imala je šta i da vidi. Bio je to pozitivan test! Međutim, Biljićka je pomislila da je u pitanju greška, pa je otišla i u ambulantu da izvadi krv, a onda je usledio šok. Test krvi je takođe pokazao da je trudna, a Biljićka je odmah znala da će abortirati. Ona je znala da je to dete Mikijevo jer je samo sa njim vodila ljubav. Poverila se samo najboljoj drugarici i zamolila je da ode sa njom na abortus. Devojka je prihvatila i sve vreme je bila uz Biljićku. Iako joj je drugarica savetovala da javi Mikiju jer je ipak on otac, Nadežda nije želela ni da čuje. Biljićka je samo ponavljala: Napunio me je na kvarno! Samo laže da ne može da ima decu, to mu je fora. Ne želim tu bebu."

Izvor ističe kako se ona sada plaši kako neće moći više da zatrudni:

"Biljićki je taman krenula karijera uzlaznom putanjom, a onda je zbog svega što je doživela bila primorana da pauzira. Abortus ju je uništio, a Mikiju je rekla da je našla dečka i da više nema potrebe da se "druže". Danima nije ustajala iz kreveta i preispitivala je sebe. Shvatila je da joj na pragu tridesetih nije potrebno da ima seks bez obaveza i da je došlo vreme da se uozbilji. Nakon što je prekinula sa nastupima zbog situacije u kojoj se našla, ušla je u rijaliti kako bi prebolela težak period i pokušala opet da dospe u žižu javnosti. Mnogo je čitala o posledicama abortusa i jasno joj je da postoji šansa da više nikada neće moći da bude u drugom stanju. Ipak, ne kaje se što je abortirala jer je sigurna da bi joj to dete bilo samo teret."

Dok je u Beloj kući prošle godine trajala vaskršnja žurka, Miki Ðuričić i Nadežda Biljić su se iskrali i prepustili strastima u ekonomskom dvorištu, gde su se potajno nadali da ne postoje kamere. Ðuričić je prvo ljubio Nadeždu, a potom joj je zavrnuo haljinu da bi počeli da vode ljubav. Sek o kome je pričala čitava Srbija je trajao nekoliko minuta, ali sasvim dovoljno da ljubavnici promene nekoliko poza.

Majka Nadežde Biljić, Slavica za Rijaliti tvrdi da joj ćerka nikada nije rekla da je trudna:

"Moja Nadežda nikada nije bila u drugom stanju, a da ja to znam. Pokušavala je da bude trudna sa onim dečkom koji ju je maltretirao, ali joj nije pošlo za rukom. Ako je zaista bila trudna, krila je to od mene. Možda je i abortirala, ali mi ništa nije rekla."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Rijaliti

Povezane vesti:


>