Zadruga

Parovi

Zadruga 2 izbacivanje: Zerina Hećo se rasplakala u studiju! (VIDEO)

Zerina Hećo se rasplakala u studiju nakon izbacivanja iz rijalitija "Zadruga 2"! Čak ni u igri, koja joj može doneti dupliranje glasova, nije želela da učestvuje!

Zadruga 2 izbacivanje: Zerina Hećo se rasplakala u studiju! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U subotu su u Beloj kući održane nominacije gde su zadrugari glasali između Vladimira Todorovića i Zerine Hećo, a više glasova tada je imao Vladimir. Osim ukućana i milionski auditorijum je imao pravo glasa, a najmanju podršku dobio je Pavle Jovanović

Direktnom nominacijom zbog nedoličnog ponašanja kažnjena je Zerina Hećo koja se zajedno sa njima borila za opstanak u Zadruzi.

Nominovani zadrugari su odigrali igru, a pravila je objasnio voditelj Ognjen Amidžić. U igri je bilo potrebo da ukućani slože što veću kulu od limenki na tanjirima koji su bili u lavoru punom vode. Zerina Hećo nije želela da učestvuje u igri, već je samo složila limenke jednu do druge. Pobedu u igri odneo je Pavle Jovanović i njemu su duplirani glasovi. Najmanji procenat glasova publike, nakon igre, imala je Zerina Hećo zbog čega se odmah pozdravila sa ukućanima i napustila rijaliti program "Zadruga 2". 

 

Zerina Hećo je napustila "Zadrugu 2" odlukom glasova publike, a odmah je nakon izbacivanja otišla u studio gde je voditeljka Dušica Jakovljević razgovarala sa njom.

"Sinoć sam rekla Zorici da mi se bliži izlazak. Ja znam zašto sam se obrijala. Znam sada da sam zdrava. Tada sam mislila da je to to. Opadala mi je kosa, ja inače imam fobiju od toga. Iz nekog straha sam uradila to. Ubedila sam sebe i nisam htela da čekam. Sama sam to uradila. To je to. Ja i dalje živim u svojoj prošlosti."

Voditeljka je zatim rekla Zerini da su gledaoci osudili njen potez, jer je ispalo kao da se ruga osobama koje vode važne životne bitke.

"Ja ne razumem, kao da niste gledali isti rijaliti... Htela sam da pružim podršku svim ženama, deci, jer sam i ja bila to dete. Stvarno mi je žao što se stekao takav utisak."

Dušica je potom pitala Zerinu šta smatra kao pravi razlog zašto su Luna Đogani i Jelena Krunić prestale da se druže sa njom.

"Što se tiče Jelene, to je bio odnos Vlade i mene. Rekla mi je da se oseća zapostavljeno kad sam sa njim. Vlada i ja smo kao krili da smo zajedno, da bi njemu bilo lakše... Ni to nije bilo dovoljno. Izvukla sam iz njega da me je gledao kao s*ksualni objekat. Žao mi je, moja namera nije bila da povredim nikoga. Sad se još gore osećam."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>