Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Jadna silovana devojčica! Čolak zgrozio i one koji ga podržavaju!(VIDEO)

Niko nije očekivao da će Bane Čolak otići ovoliko daleko! Zgrozio je sve zadrugare pa čak i one koji ga podržavaju, kada je Zerinu Hećo pored ostalih uvreda nazvao i "jadna silovana devojčica."

Zadruga 2: Jadna silovana devojčica! Čolak zgrozio i one koji ga podržavaju!(VIDEO) Screenshoot/YoutubeU toku ''Igre istine'' došlo je do kratke, ali vrlo bučne rasprave koja je započeta polivanjem flašom vode. Tačnije Zerina Hećo i Bane Čolak su ponovo imali konflikt jer je Čolak namerno provocirao zbog svega što što je ona rekla u emisiji ''Gledanje snimaka''. Razlog toga bio je njegovo nezadovoljstvo Zerininom pričom da ipak nije abortirala njegovo dete. Zadrugari su opominjali Čolaka da prestane to da radi, ali on savete nije usvajao:

"Šta mi psuješ majku? Čekajte da se onesvestim. Vidite kako dišem ubrzano. Ti si ološ i odron. Tek ću ti pokazati."

I Zerina je vikala na njega:

"Ološu jedan bezobrazni. Bože sačuvaj, ne vidim te ovde, šta me provociraš? Da li si normalan? Mrš pi*ko jedna."

Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako ne bi dozvolilo da se dogodi nešto više od polivanja vodom, što su i uspeli, neko vreme. Hećo je glasno govorila kako bi poklopila Čolaka:

"Sa kakvom sam ja budaletinom bila. Svi imaju pravo da mi se u*eru u život kada znaju da sam sa ovom budalom bila. Moj muž je bio zlato. On mene voli i podržava. On i ja nismo mogli u braku, ali smo u super odnosu zbog Sare. On je čovek veličina."

Dok se Zerina smirivala u toaletu, Bane je rekao još jednu rečenicu koja ju je izvela iz takta, pa je počela da ga udara. Njihovi cimeri su zanemeli kada je spomenuo silovanje:

"Jadna silovana devojčica."

Nakon ovoga Zerina je krenula na njega, a obezbeđenje je odmah reagovalo i izvelo je ispred Bele kuće. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>