Region

Svet

Zbog Bokijevog izbacivanja Ekrem plakao (Video)

Makedonski voditelj i šoumen Boki 13 sinoć je napustio imanje u Lisoviću, jer nije ispunio svoj tajni zadatak koji mu je zadala zadruga pre ulaska na Farmu.

 Zbog Bokijevog izbacivanja Ekrem plakao (Video)



Naime, Bokijev zadatak je bio da ne radi apsolutno ništa na Farmi, a ukoliko bi ispunio taj zadatak dok zadruga ne kaže da je to to učestvovao bi u takmičenju za glavnu nagradu.

Međutim, kako je ove nedelje bila “paklena nedelja” u kojoj su svi farmeri morali da zavrnu rukave i da nagrnu na posao, ni Boki nije ostao lenj, pa je ispunjavavao svoje dnevne obaveze. To je, ipak, značilo da nije ispunio zadatak koji je dobio pri ulasku.

Nakon što je Ognjen pročitao pismo i rekao Bokiju da skupi stvari i krene ka studiju, polovina farmera prišla je da se pozdravi s njim.

Boki 13 je odmah po izlasku sa Farme opleo po farmerima bez dlake na jeziku, ali nije poštedeo ni sebe.

"Ekrem je zaplakao dok smo se pozdravljali, a pružio sam i Marjanu ruku i pozdravio se sa njim, ali se zato nisam pozdravio sa dve dame koje očigledno pate od ‘ćurkizma’! - rekao je Boki u studiju odmah po izlasku, a očigledno se nije potresao zbog kraja igre, jer kako je i rekao ovo je sve šou.

"Gospođa "mutava faca" Jasmina Ana, je najlabilnija osoba na farmi! Meni nije jasno da ljudi ulaze u rijaliti a da ne shvataju da treba da budu zabavni, jer je ovo šou! Oni umesto da budu zabavni, da prave atmosferu, odlaze u seno i ogovaraju, pričaju i ono što treba i ne treba, a kamere su tu sve vreme! Priznajem, možda sam i ja u nekim situacijama preterao, jer nemate osećaj kao kada ste uu studiju, ali sam se trudio da budem korektan: neki su zaslužili moje maltretiranje pa su to i dobili"!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>