Region

Svet

Ceca progovorila o novoj devojci Harisa Džinovića!

U domu Cece Ražnatović sinoć je upriličeno slavlje povodom rođenja trećeg unuka popularne pevačice.

Ceca progovorila o novoj devojci Harisa Džinovića! Foto: YouTube printscreen/Pink TVKao i uvek, Ceca je bila raspoložena za razgovor sa novinarima, koji su se našli ispred njene vile na Dedinju kako bi joj čestitali novog člana porodice.

Vesela i raspoložena, Ceca Ražnatović je izjavila da je veoma ponosna na Veljka i Bogdanu, koji su treći put postali roditelji, a onda otkrila, šta bi njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, rekao svom sinu.
- Naravno da bi bio ponosan, ne postoji nijedan jedini razlgo da ne budi ponosan. Izrasli su i normalne ljude, onako kako smo planirali. Ja sam Bogu zahvalna da su mi želje i molitve uslišene - rekla je Ceca, a onda se iznenadila na pitanje o Harisu Džinoviću i njegovoj novoj devojci.


- Nisam to čula! Stvarno ne znam! - kada joj je rečeno da postoje slike i snimci na kojima je njen prijatelj u prisnijem odnosu sa jednom damom, Ceca je u svom stilu rekla:

- Koji su dokazi na snimcima i slikama? Kolika je ta prisnost da mu je to devojka! Da bih znala zbog sebe. Ja bre nisam sveštenik da mi se ljudi ispovedaju  - poručila je Ceca. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>