Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Jecala u suzama dok je Čolak ogovarao sa Miljanom Kulić! (VIDEO)

Zerina Hećo je u rijalitiju "Zadruga 2" jecala u suzama zato što je Bane zamenio Marijanom, pa sada obleće oko nje i nosi joj hranu. Za to v reme Čokaj je Zerinu ogovarao sa Miljanom Kulić i Zolom.

Zadruga 2: Jecala u suzama dok je Čolak ogovarao sa Miljanom Kulić! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Tokom jučerašnjeg dana vladala je tenzija između Zerine Hećo i Baneta Čolaka, jer ona nije prisustvovala njegovoj slavi, već je u izolaciji bila sa Vladimirom Todorovićem. I pored toga što oboje tvrde da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva, Užičanin je svojim izjavama doveo bivšu devojku do ludila. Ona je ponovo zaplakala zbog Banetovih optužbi da se folira, pa se jadala cimerkama Jeleni Krunić i Luni Đogani da se oseća loše zbog situacije koja je danima nepromenljiva. Zerina je jecajući pričala:

"Ako sam ja loše, ne treba vi da budete loše. Luna, ja sam tebi sinoć priredila traumu. Mene je mnogo sramota što ste me vodile, a ja na noge ne mogu da stanem."

Luna je tešila:

"Mene nije imao ko da zagrli tako, kao što ona i ja tebe zagrlimo. Ne treba da se sklanjaš od nas dve. Meni nije teško da budem uz tebe, ne želim da se odvojim od tebe u takvom stanju."

Plačljivim glasom Zerina je govorila da ju je sramota što je u takvom stanju:

"Kada vidim da on ide sa Marijanom, da joj nosi da jede, kao da sam u nekom bunilu, kao da je san."

Za to vreme Bane Čolak je Zerinu ogovarao sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom.



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>