Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Teško psihičko stanje, orilo se od njenih jecaja! (VIDEO)

Zerina Hećo i Bane Čolak posvađali su se tokom noći nakon što je Zerina istakla da je na Banetovo insistiranje ušla u rijaliti "Zadruga 2", a on to negirao. Njihova rasprava se otrgla kontroli. Zerina je upala u teško psihičko stanje. Orilo se od njenih jecaja!

Zadruga 2: Teško psihičko stanje, orilo se od njenih jecaja! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeZerina je istakla da ne želi da se pomiri sa Banetom, iako je on tvrdio da postoji šansa za to. Zerina je sve vreme plakala i vrištala kako bi mu stavila do znanja koliko se loše oseća:

"Branislave, ti si mene terao od sebe tri meseca. Ne vidiš sebe. Ja ne mrzim nikoga. Ti si sve ovo napravio, svojim ponašanjem. Nemoj da me vređaš. Rekla sam ti da te ne volim kao pre. Sve ovo što si mi napravio ne mogu da ti oprostim, ne mogu da budem sa tobom."

Čolak je tvrdio da ga ona Zerina kakva je bila napolju nikada ne bi ostavila:

"Moja Zerina koju sam upoznao napolju, me nikada ne bi ostavala. Šta je to kada ti mene ostaviš kada je meni najteže. Moja Zerina koju sam upoznao napolju, rekla bi: "Polako", ova Zerina ovde, to nisi ti. Ja tebe nikada ne bih mogao da ostavi da si u ku*cu. Ja sam mogao napolju da budem kada si bila sva nikakva."

Bane nije prestajao da insistira na razgovoru, a Zerina nije prestajala da plače. Ponovo je zapala u teško psihičko stanje, a Bane je uporno prebacivao šta je sve on radio za nju i za njihovu vezu, kao i kako to nije bilo obostrano:

"Samo sam jednom otišla u grad i to ti prećutala. Šta sam te slagala? Ja tebi ništa nisam uradila. Bane, mi ne možemo biti zajedno, ja ne mogu da pređem preko nekih stvari. Nisam ni sanjala da ću u tebi imati najgoreg neprijatelja."

Počeo je da joj prebacuje odnos sa Ervinom:

"Zamislim samo život bez tebe i shvatim da su sve ovo gluposti. Sve što sam govorio da te mrzim, to nije strašno. To nije nešto što ne može da se zaboravi. Ti imaš isto problem kao i ja. Ne možeš bez mene, a ne možeš ni sa mnom. Ti si flertovala sa ovim likom (Ervinom) kako možeš to da radiš, ako nekoga voliš. Od tog trenutka sam ja počeo da te vređam."

Posle razgovora Zerina je rekla Banetu da je primetila da se zbližio sa Marijanom Zonjić i da smatra da će njih dvoje biti zajedno što je on negirao:

"Znam šta će da bude. Ja znam da ćeš ti da se smuvaš sa ovom malom Marijanom. Smuvaj se ti sa njom, samo me pusti."

Bane je bio uporan:

"Ja tebe da vidim sa drugim muškarcem, ja bih ovde umro. Klečaću ako treba da mi oprostiš za sve što sam ti rekao ."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>