Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Brutalna svađa porodica Kulić i Subotić! (VIDEO)

Pale su teške reči! Dok su u studiju rijalitija "Zadruga 2" sedeli Srboljub Subotić, Rade i Mika Vasić, u emisiju se uključila Marija Kulić putem telefonskog poziva i odmah počela da vređa Aleksandrinog strica. Brutalna svađa porodica Kulić i Subotić!

Zadruga 2: Brutalna svađa porodica Kulić i Subotić! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeMarija Kulić se uključila u emisiju telefonskim putem i odmah krenula na Srboljuba dok je on zeleneo od besa slušajući je:

"Moram da kažem ovom Smrdoljubu koji su poslali Aleksandru da zarađuje pare za sve vas, sram vas bilo! Karađorđe je penicilin za sve vas, ali na Miljanu nije mogao. Puca. Ćuti bre, sram te bilo, Aleksandri si isključivao struju dok je Magdalena bila mala. Nemoj da me vređaš, što te boli istina. Tvoja igra je da braniš Aleksandru, a iz usta si joj uzimao parče hleba. Vodi svoje brige, a imaš ih dosta.Ti si jedna pačavra klasična koja hoće preko svih da uspe, da vas televizija izdržava."

Nije joj Srboljub ostajao dužan već je vikao:

"More marš! Idi skupljaj lim za život. Spe*mušo, kravo jedna, džukelo jedna, ti ćeš da pričaš. Ja tebe treba da pričam o vradžbinama kada ste skupljali mrtvački pepeo jednom pevaču, sram te bilo. Tukla si dete, sram te bilo, prestani da pričaš. Marš bre tamo, seljanko. Ti si bila sa Mladenom, a imaš decu i muža. Bilo ti lepo na moru sa njim, dok si varala Sinišu, ajde kravo, beži tamo."

U jednom trenutku je je Siniša Kulić uzeo slušalicu i u ništa manjem besu komentarisao reči koje je Srboljub uputio Mariji:

"P*čko narkomanska, bratanicu guraš da ti zarađuje pare. Na ulicu bi bio da nema nje, j*baće te Čabarkapa. Popušiš ku*ac. Pričaš kao navijena džukela."

Na kraju mu je Srboljub poručio da ide da se leči. Pogledajte i sami!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>