Region

Svet

Andreana Čekić se razvodi nakon dve godine braka!

Andreana Čekić i njen suprug Ivan Miladinović odlučili su da stave tačku na svoj brak. Tu odluku je Andreana podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Andreana Čekić se razvodi nakon dve godine braka! Foto:InstagramNjihov brak je trajao samo dve godine, tokom kog su nailazili na prepreke koje sada nisu mogli da prevaziđu.

- Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? kaže Ivan. Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti". Da, okrenućemo to na "šalu". Umetnici nikad nisu imali obične načine i u tome je sreća. Ivan i ja imamo pre svega dugogodišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda, jer oboje smo svesni da smo odličan "team" i da smo zajdno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije - jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji , a to je najbolji oblik ljubavi - napisala je Andreana.

Po poruci koju je pevačica objavila očigledno je da njih dvoje nakon razvoda ostaju u dobrim odnosima. 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>