Region

Svet

Region

Žigosani u reketu: Priča o ljubavi, prijateljstvu, časti, moralu... (VIDEO)

Nova serija "Žigosani u reketu" od 1. novembra, dva puta nedeljno - četvrtkom i petkom samo na TOP kanalu. Priča o ljubavi, košarci, prijateljstvu, časti, moralu i zaboravljenim vrednostima...

Žigosani u reketu: Priča o ljubavi, prijateljstvu, časti, moralu... (VIDEO) Foto: FacebookJoš dok je radio "Senke nad Balkanom", Dragan Bjelogrlić je "zahuktavao" novu priču - onu o prijateljstvu Srbina i Hrvata, ljubavi prema košarci i drugim šansama koje svako u životu zaslužuje. Reč je o seriji "Žigosanu u reketu" koja će se sastojati od 45 epizoda i unakrsno pratiti mnogobrojne "svakodnevne" ljude i njihove probleme, dok će u centru svega biti odnos dva prijatelja - Srbina i Hrvata, nekadašanjih košarkaša koji se nakon pokušaja da se bave drugim poslovima ipak vraćaju sportu.

Nebojša Dugalić će tumačiti lik Vojislava, košarkaškog menadžera, a njegovog prijatelja će igrati hrvatski glumac Filip Šovagović koji će ući u ulogu Kreše, košarkaškog trenera.

Dok je Bjelogrlić autor i producent serije, kreator je Marko Savić, a od glumaca ćemo imati priliku da vidimo i Dubravku Mijatović, Aleksandra Radojičića, Svetozara Cvetkovića, Žarka Lauševića, Vesnu Trivalić, Srđana Todorovića, Jelisavetu Orašanin, Bodu Ninkovića i mnoge druge.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>