Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Marija Jovanović izbačena! Progovorila o Bori i osećanjima! (VIDEO)

Rijaliti "Zadruga 2" je napustila Marija Jovanović. Ona se nakon izlaska iz Bele kuće uputila u studio, gde su je sačekale voditeljka Dušica Jakovljević i majka Dušanka, kojoj je odmah poletela u zagrljaj jedva zadržavajući suze. Progovorila je o Bori i svojim osećanjima.

Zadruga 2: Marija Jovanović izbačena! Progovorila o Bori i osećanjima! (VIDEO) Foto: Instagram



Prva tema o kojoj je govorila bila je ona koja je sve najviše zanimala - njena veza sa Borom Santanom:

"Ja sam glumica ponašala sam se u skladu sa profesijom, pa ukućani nisu znali kada se pretvaram. Zato su me svi optužili da lažem o svojim emocijama. Neću vam otkriti da li sam glumila, ali Bora je divan dečko i između nas je mogla da bude zanimljiva priča. Miki i Mića su mu rekli da ja sve lažem i da on nije dečko koji bi mogao da mi se dopadne, jer oni znaju mog bivšeg dečka. On se zbog toga naljutio."

Marija je otkrila da su njeni favoriti, pored Dorotee sa kojom je bila najbliža. Naime, to su  Zerina Hećo i Bane Čolak, kao i da se najviše razočarala u Olju Bajrami. Nakon što je napisala pismo u kome određuje novog vošu, ona je gledaoce zaintrigirala rečima da će njen izbor svima pokazati koliko je zapravo dobar rijaliti igrač.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>