Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Voditeljke Luna Đogani i Kija Kockar?!

Rijaliti "Zadruga" još uvek traje, a produkcija već planira "Zadrugu" 2. Od žene i ljubavnice njih dve će preći na viši nivo i postati koleginice. Luna Đogani i Kija Kockar biće voditeljke!

Zadruga 2: Voditeljke Luna Đogani i Kija Kockar?! Screenshoot / Youtube



U septembru ove godine počinje druga sezona rijalitija "Zadruga" na televiziji Pink, a u ulogama voditeljki naći će se učesnice o kojima se najviše pričalo i pisalo proteklih meseci. Kija Kockar, zakonita žena pevača Slobe Radanovića i Luna Đogani, aktuelna devojka Slobe Radanovića, koje se narano ne podnose, biće voditeljke nove sezone "Zadruge" na televiziji Pink.

Izvor blizak "Informeru" tvrdi sledeće:

"Čelnici Pinka su shvatili da je Kristina elokventna i duhovita i da drži pažnju gledaocima, pa su joj ponudili da se oproba kao voditeljka rijalitija. Ona se oduševila ponudom, a s druge strane, Luna nije imala tih ambicija, ali sve se promenilo kada je dobila poseban honorar za voditeljki posao."

Navodno pridružiće im se i Miki Đuričić koji je nedavno pobegao iz ovog rijalitija. On će raditi intervjue sa učesnicima tokom uključenja uživo. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Informer

Povezane vesti:


>