x
Region
Mitar Mirić se vratio u Grand
27. novembar 2010. 20:28
Mitar Mirić ponovo je deo „Grandove“ ekipe. Folker je rešio da se, nakon salve uvreda koje je pre godinu dana uputio Saši Popoviću zbog neslaganja oko novca za album (kasnije ga objavio za „Vujin rekords)“, vrati u staro jato.


I pojavio se na snimanju emisije „Grand šou“! „Kad je Mitar ušao u studio, svi su bili zgranuti. Međutim, on se lepo pozdravio s Popovićem i pokazao da su ratne sekire zakopane“, kazao je za "Kurir" jedan od pevača koji se zatekao na snimanju.

Izvor: Svet

   
| More    
Saša Popović postao je voditelj nove emisije na Grand televiziji "Nedeljno popodne - narod pita", koju će voditi sa čak sedam voditelja. Emisija će ići uživo i trajaće nekoliko sati.
4. septembar 2014. 10:19
Posle pokretanja Grand narodne televizije, Saša Popović je odlučio da pokrene još jedan televizijski kanal "Grand pop", koji će krenuti sa emitovanjem već od 1. januara.
30. avgust 2014. 12:32
Saša Popović nakon odlaska sa televizije Pink, sklopio je još jednu odličnu saradnju, ovog puta sa Radio-televizijom Srbije da oni budu emiteri Grand narodnog festivala.
2. jul 2014. 22:35
Dragana Katić, rasplakala se tokom snimanja emisje Grand šou. Naime, u jednom momentu Saša Popović je pozvao voditeljku da se popne na scenu kako bi počeli sa emisijom, video da je ona plače.
27. jun 2014. 19:14
Sve popularnija trojka iz humorističke serije "Državni posao" otkriva svoje viđenje televizijskih programa i razloge zbog kojih dovode u pitanje nastavak saradnje sa Prvom srpskom televizijom.
21. jun 2014. 17:00
Prva TV od jeseni će potpuno izmeniti programsku šemu. Pored brojnih novina dogodila se i saradnja sa Grand produkcijom, vodećom muzičkom kućom na Balkanu. Prva i Grand potpisale su ugovor o emitovanju tri velika šou programa među kojima je i popularna emisija "Zvezde Granda", koja će startovati u septembru.
14. jun 2014. 12:22
Grand produkcija sprema brojna iznenađenja za publiku, koja će od jeseni imati prilike da gleda dva potpuno nova formata, i to na Prvoj televiziji. Finalni dogovori dve kuće biće ozvaničen uskoro, a samim tim znaće se i svi detalji zajedničke programske šeme.
8. jun 2014. 20:06
Nakon raskida ugovora sa televizijom Pink i direktorom i vlasnikom Željkom Mitrovićem, dve najgledanije emisije "Grand šou" i "Zvezde Granda" biće emitovane od septembra na konkurentskoj televiziji, Prvoj srpskoj, i to u udarnim terminima.
6. jun 2014. 11:36
Nova muzička emisija "Bravo šou" koju televizija Pink priprema svojim gledocima, prema zvaničnom najavnom snimku, biće nema sumnje pravi spektakl u grandioznom studiju sa vrhunskom produkcijom i raskošnom scenografijom!
22. april 2014. 12:40
Proslavi otvaranja Grand televizije upriličenoj sinoć u jednom beogradskom luksuznom restoranu prisustvovale su mnoge domaće muzičke i šoubiz zvezde. Seka Aleksić, Lepa Brena, zvezde "Granda", samo su neka od imena na glamuroznoj zabavi koja je okupila oko 500 zvanica.
16. april 2014. 10:05

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus