Region

Svet

Grand uskoro počinje sa emitovanjem svog kanala

U okviru Pinkovog paketa programa, "Grand produkcija" će uskoro početi sa emitovanjem Grand kanala, saopštio je direktor ove produkcijske kuće Saša Popović.

Grand uskoro počinje sa emitovanjem svog kanalaPopović je u utorak novinarima saopštio da gledaoce očekuje mnogo kvalitetne i žive muzike, da će svakodnevno biti emitovano osam sati direktnog programa, ali i najavio pokretanje još jednog "Grandovog" muzičkog kanala, koji će startovati posle Nove godine.

Saša Popović: Tanju Savić i Slavicu Ćukteraš samo duet može da spasi!
Grand kanal 1 trebalo bi da počne sa emitovanjem krajem oktobra ili početkom novembra.

"Grand kanal 1 će biti zastupljen u svim kablovskim mrežama, kao i na satelitu, 24 sata dnevno", rekao je Saša. "Svakodnevno će od 13.00 do 22.00 biti uživo emitovan program, sa pauzom u popodnevnim satima. Sedam dana u nedelji u studiju će se smenjivati različiti orkestri, pevači i voditelji. To će biti kolažni program, u kojem će biti zastupljeni razni formati - audicije, top liste, a uživo ćemo uključivati i gledaoce, kao u emisiji "Narod pita". Iako će biti u okviru Pinkovog paketa, Grand kanal će funkcionisati kao posebna televizija i emitovaće se iz studija u Avala filmu, gde su u toku poslednje pripreme.

Saša Popović
je najavio da će Grand kanal 2 biti koncipiran drugačije i da će emitovati isključivo muzičke spotove.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: P. Milošević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>