Svet

Region

Kelly Osbourne se upiškila u gaće tokom emisije (Video)

Kelly Osbourne, ćerka Ozzyja i Sharon Osbourne, nedavno je gostovala u TV showu "Ellen DeGeneres". Pritom je velika maskota gorile Donkey Kong toliko uplašila da je Kelly, kako sama priznaje, "da se malo upiškila".

Kelly Osbourne se upiškila u gaće tokom emisije (Video)



"Uvek sam srećna kad gostujem u showu "Ellen De Generes", to mi je jedan od omiljenih, ali ona voli da plaši svoje goste. Pričale smo o raznim stvarima kada mi se neko obučen kao Donkey Kong prišunjao sa leđa i uplašio me na mrtvo ime. Vrisnula sam, a mislim i da sam se i malo upiškila", priznala je 26-godišnja Kelly i dodaje kako su, zbog toga što se ona uplašila, svi gosti u publici dobili nagrade.

Kelly se u showu  rasplakala dok je gledala svoje fotografije u časopisu "Shape". Nedavno je o njimarekla: "Kad sam videla svoje fotografije sa snimanja za Shape, briznula sam u plač. Iskreno, nikad nisam mislila da ću biti devojka u bikiniju na naslovnoj strani nekog časopisa, posebno zbog toga što su me celog mog života mnogi zvali ružnom i debelom. Prezadovoljna sam fotografijama i još uvek iskreno ne mogu da verujem da sam to ja."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>