SmeÜno

Ostalo

Postala je internet zvezda! Mirjana je proslavila 30 godina od razvoda!

Postala je internet zvezda! Mirjana je proslavila 30 godina od razvoda i sada o njoj bruji cela Srbija!

Postala je internet zvezda! Mirjana je proslavila 30 godina od razvoda! Print screen / FacebookU beloj ven─Źanici, sa bidermajerom, uz truba─Źe i 80 gostiju šezdesettrogodišnja Mirjana Milovanovi─ç proslavila je ovaj neobi─Źni jubilej. Ispred restorana u Jagodini u kojoj je gospo─Ĺa iz Isakova kod ─ćuprije zakazala nesvakidašnju svetkovinu, dovezao ju je beli odltajmer kabriolet, a do─Źekali su je truba─Źi i ro─Ĺaci i prijatelji. 

Iz truba je zagrmeo megahit "Despasito" i fešta je mogla da po─Źne, a Mirjana je viknula:

"Ljudi, slavim 30 godina slobode!"

Mirjana, ina─Źe švajcarski invalidski penzioner, veselila se pred restoranom kao da je na svadbi. Igrala je, grlila se i slikala sa ro─Ĺacima. Na ulazu u kafanu, oki─çenu balonima i natpisom "30 godina od razvoda braka", bacila je bidermajer preko glave.

Za Mirjanu je ovih 30 godina, bilo 30 godina oslobo─Ĺenja i upravo to i proslavlja. U braku je bila 18 godina ali ka┼że da taj brak nije bio dobar. Razvedenoj joj je super i zato proslavlja, a na ideju je došla na proslavi svog 60-og ro─Ĺendana:

"Nešto mi je krvcnulo u glavi, pomislila sam - za dve godine slavim 30 godina od razvoda braka, moram to da proslavim. Slede─çi jubilej slavim za 30 godina"

Mirjana na svojoj svadbi nije imala ven─Źanicu ve─ç belu haljinicu i ve─ç je imala dvoje dece.

Ro─Ĺaci isprva nisu mogli da poveruju kada im je najavila šta ─çe da proslavlja u kafani, i to baš 1. aprila. Li─Źilo je na prvoaprilsku šalu, ali je Mirjana bila ozbiljna. Slu─Źajno je ispalo i to da je proslava zakazana baš na ro─Ĺendan njenog bivšeg mu┼ża.

Mirjana o tome ka┼że:

"Ro─Ĺaci isprva nisu mogli da poveruju kada im je najavila šta ─çe da proslavlja u kafani, i to baš 1. aprila. Li─Źilo je na prvoaprilsku šalu, ali je Mirjana bila ozbiljna. Slu─Źajno je ispalo i to da je proslava zakazana baš na ro─Ĺendan njenog bivšeg mu┼ża."

Gosti su pristigli sa raznih strana, pa ─Źak i iz Amerike. Proslavi je prisustvovala i njena majka Kristina Joni─ç koja smatra da nije trebalo tako da bude ali kad su se ve─ç razveli neka bude kako ona ho─çe.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>